Wpis z mikrobloga

Będzie krótko i konkretnie. Czy jakiś osobnik zamieszkujący #wroclaw ma ochote w dniu dzisiejszym w godzinach wieczornych popróbować swoich sił w grze na #gitara? może znajdzie się Mirek lub Mirabelka ktora poprobuje swoich sił.na #wokal? A może masz jakiś instrument chcesz wpaść popróbować się.. zapraszam do kontaktu.
Jest nas trójka: baw, bębny i gitara. Jesteśmy nastawieni na własne utwory, mamy już kilka piosenek.

Nie musi w Tobie drzemać arcymistrz aby sprawić sobie odrobinę przyjemność w tym smutnym jak #!$%@? mieście z.wiecznymi problemami komunikacyjnymi ...
masz pytanie pisz śmiało, dogadamy się.
  • 2
  • Odpowiedz
  • 0
A co i w jakim stylu gracie? ;>

Strasznie muzycznie osiadłem na laurach, kiedyś coś tworzyłem ale z czasem jakos brakło weny i nieszlifowane umiejętności zardzewiały. Może wpadłbym jeśli czas pozwoli - daj znać gdzie i o której ( ͡º ͜ʖ͡º)

A robiłem swoje smęty instrumentalne + czasem wokal:
https://soundcloud.com/krzakowiec
  • Odpowiedz
Generalnie to całość kręci się w okolicy grania gitarowego, bez odniesień do konkretnych styli;-) albo inaczej co Nam wyjdzie akurat to zagramy, na pewno w tym wszystkim więcej rocka niż bosanowy, ale to chyba dla tego że umiejętności brak:-) aby zobrazować jak to wygląda to dodam, że z racji iż chwilowo nie mamy klawiszowca to czwartym z zespołu są klapcęgi położone na odpowiednim klawiszu...
próba dzisiaj na.salce na Wróblewskiego plug&Play od 21
  • Odpowiedz