Wpis z mikrobloga

Powiem to , tak jak zawsze bo Nie mam zamiaru 250razy powtarzania tego samego planu jaki realizuje i moich racji co do Lokalnego i Zdrowego Produktu pochodzenia Rolniczego☘️⛽️- POLSKIEGONie bez przyczyny wybrano Odpowiedzialnie kierunek zawodowy chyba najbardziej Istotny w tym kraju tym bardziej , gdy robie to , dla mojej rodziny ,a Nie dla siebie i swojego ego wybrano 2lata temu bycia Prezesem na Prywatnych , Rodzinnych Gospodarstwach Polskiego Rolnictwa jak i dla Polskiego Rolnictwa Ekologicznego prace w sumie ustosunkowano to decyzjami braku PERSPEKTYW i FINANSOWANIA mnie w wykonywanych zawodach poprzednich po za Rolniczych jak i tego ,ze moi Pracodawcy traktowali mnie niezbyt fajnie , wiec wybrano pokazania im gestu srodkowego palca z powiedzeniem ,ze mam na nich #!$%@? Nie potrzebuje ich skoro Nie potrafili mnie szanowania i mojej pracy dla tego w akcie BUNTU i STRAJKU wybrano przechodzenia na swoje - Prywatnie robienia dla siebie .
Po za tym po patrzcie na to , co sie dzieje w Wielkich HIPER MARKETACH i SIECIACH HANDLOWYCH sprzedaje sie zatruty towar Spozywczy☣️☢️☠️⚰️i nikt NIE RACZY nas poinformowania ,ze dany produkt zawiera SZKODLIWE dla zdrowia naszego i naszych dzieci czy naszym wnukom i kupujemy je bo Tak jest dla innych wygodnie i TANIO za swoje kase tak TANIO kupujemy sobie smierc GRATULACJE najglupszy bywa POLAK przed szkodo ,a po szkodzie i tak umrze , wiec po co mu m...... juz sie nie przyda , jedno jest prawdziwym faktem w Polsce Konsumenci i Politycy jak i UE ze wszystkim naszymi instytucjami ZNISZCZYLI POLSKIE ROLNICTWO celowo , by karmienia nas smieciowym towarem z ZAGRANICY IMPORTOWANY z nalepko Polskiej flagi jest to czyn KARALNY na podstawie KK , a nawet KPK i jest na to SUROWY WYMIAR KARY NIE ODWRACALNY w dodatku Polak - Polakowi zawsze jest WROGIEM tak ostatnio to widuje ,ze kazdy dla kasy i dla chorych ambicji jest w stanie sie mordowania tylko dla tego ,ze PROPAGANDA MEDIALNA zawsze zrobi swoje przykre jest to jak stajemy sie krajem o sorry Plemieniem kolonialnym - MULTI KULTI czy cos w tym rodzaju ale nadal wszystkich nas jednoczy Jedzenie lub nawet Wiara Katolicka w Boga gdzie calutki fart ,ze w tym jednym miejscu zanika PRZEPYCHANKA i NIESNASKI oraz WOJNY czy BITWY o wladze i kase i tu faktycznie Proboszcz ze Starego Zamoscia ma racje ,ze to jedyne miejsce gdzie wielu na chwile przestaje bycia sobie WROGAMI .
Ja na to miast Nie lubie sie powtarzania dla tego powiem ,ze jedyna metoda to odbudowanie ROLNICTWA w Polsce czyli inwestycje na Prywatne , Rodzinne Gospodarstwa to jedyny ratunek i opcja produkcji zdrowego lokalnego produktu z Polskiej Ziemi od Polskiego Producenta Rolnego ale pewnie jak zwykle wielu ludzi potraktuje mnie jak WARIATA i znowu trafi sie Morze HEJTU wanna opcji NIENAWISCI do mnie bo jestem ROLNIKIEM i Nie boje sie KORPORACJI i HOLDINGU czy LOBBY Zagranicznego jaki ukrywa prawdziwe fakty o Naszpikowanym chemio towarze z importu Zagranicznego i cichego KONTRAKTU z Politykami z Warszawy DLA tego za pewne ktos zechce mnie obalenia w mojej racji bo jestem NIE WYGODNY ale do tego jestem przygotowany na to .
Mimo wszystko wiem ,ze mam RACJE jako Prezes, Ja zawsze mam racje dla tego to , JA mam DOBRE KARTY i dyktuje zasady GRY

#rolnictwo #wygryw #pracbaza #eko #wies
  • 4
  • Odpowiedz