Aktywne Wpisy
szynszyla2018 +67
Tak do mnie właśnie doszło. Teraz politycy chcą zrezygnować z prac domowych dla kaszojadow w podbaza. Czyli kaszojady w wieku 13 lat będą kończyć szkołę nie nauczone pracy nad sobą z brakami w nauce. Równocześnie od lat otwiera się mnóstwo szkół wyższych prywatnych gdzie wystarczy przelew i 30 % z matury teraz do tego dołączyły uczelnie medyczne kształcące lekarzy. Więc za 15 lat będzie mnie leczył lekarz co nie ogarniał matmy na
howtobepro +877
Mirki, macie swoich polecanych allegrowiczów sprzedających własne odlewki 2-4ml? Widziałem ze 2 mających ogromny wybór, ale czy można zaufać? Czy może leją z testerów premium za 100 zł...
Na pewno pewniak to Snaut, kupowałem u niego nie raz, on też się udziela na Perfuforum.
https://allegro.pl/uzytkownik/Snaut?bmatch=baseline-cl-dict43-uni-1-1-1127ℴ=p
Hermes 2019 to konto sklepu odlewkiperfum.pl i ja tez polecam, oczywiscie nie mam ogromnego doswiadczenia i wahlarza poznanych perfum zeby byc w stanie rzetelnie i na 100% zapewnic o oryginalnosci ale nie mialem nigdy zadnych podstaw zeby miec watpliwosci a po kupnie flakonow czuje ze to ten sam zapach
Dodatkowo maja w swojej ofercie wiele ciezko dostepnych kompozycji