Aktywne Wpisy
PrawaRenka +21
#przegryw
Jaki okres z edukacji hopy najgorzej i najlepiej wspominają?
Dla mnie najgorsze były lata 1-3 w podstawówce. Agresywne, bestialskie nauczycielki, które potrafiły cię zjechać jak najgorszą szmatę na forum klasy+ silna fobia społeczna w efekcie czego przez te lata nie miałem żadnych kolegów, sam jak palec cały czas. Całym sercem nienawidziłem tam chodzić.
A najlepsze 5-6 też podstawówki, wtedy miałem aż 3 mało dynamicznych kolegów z którymi czułem się swobodnie, tak
Jaki okres z edukacji hopy najgorzej i najlepiej wspominają?
Dla mnie najgorsze były lata 1-3 w podstawówce. Agresywne, bestialskie nauczycielki, które potrafiły cię zjechać jak najgorszą szmatę na forum klasy+ silna fobia społeczna w efekcie czego przez te lata nie miałem żadnych kolegów, sam jak palec cały czas. Całym sercem nienawidziłem tam chodzić.
A najlepsze 5-6 też podstawówki, wtedy miałem aż 3 mało dynamicznych kolegów z którymi czułem się swobodnie, tak
Haerbin +92
Jestem zła. Jestem zła na ludzi którzy bezmyślnie robią sobie dzieci. Nie wiem, może to zazdrość, ze sama nie mam odwagi na kolejne dziecko mając już jedno niepełnosprawne, albo po prostu zal mi tych dzieci, kolejne warzywa wydalane na świat z nadzieja, ze kolejne będzie zdrowe…
Była nauczycielka mojego bombelka wysłała mi link do zbiórki na byłego kolegę z klasy i jego rodzeństwo, cała trójka niepełnosprawna i uwaga… kolejne w drodze, Oczywiscie
Była nauczycielka mojego bombelka wysłała mi link do zbiórki na byłego kolegę z klasy i jego rodzeństwo, cała trójka niepełnosprawna i uwaga… kolejne w drodze, Oczywiscie
Egal wie dicht du bist, Goethe war Dichter!
Egal was für ein Hit du bist, Adolf ist Hitler!
Egal wie gut du fährst, Züge fahren Güter!
Egal wie sehr du Jungfrau bist, Arielle ist Meerjungfrau!
Egal wie neu euer Torwart ist, Bayerns ist Neuer!
Egal wie viel frei du hast, Nutten haben Freier!
Egal wie jung