Aktywne Wpisy
WielkiNos +649
Piekło juleczek to ruchać się z facetem spod nie tego znaku zodiaku.
#bekaztwitterowychjulek #p0lka #pieklokobiet #ezoteryka #logikarozowychpaskow
#bekaztwitterowychjulek #p0lka #pieklokobiet #ezoteryka #logikarozowychpaskow
WielkiNos +193
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
firma to #souvre która specjalizuje sie w sprzedaży kosmetyków i tego typu gówna xD elo benc
Jedyne co trzeba przyznać, że naprawdę potrafią wymijać niewygodne pytania.
Btw. Gdzie masz to spotkanie (ciekaw jestem czy w tym samym mieście
https://www.wykop.pl/wpis/42813391
1. Nie ma konieczności zakładania DG od samego startu, pieniadze można wypłacać w formie nagrody na kartę przedpłaconą obsługiwaną przez Sodexo. Jest potrącane 15% od podanej kwoty (10.6% nagroda - podatek i 4.4% prowizja dla Sodexo)
2. Faktury wystawia bezpośrednio firma. Jeśli Ty sprzedajesz produkty okazjonalnie to nie masz obowiązku wystawiania faktury/paragonu, chyba że podlegasz pod obowiązek założenia DG i przekraczasz bodaj 20k obrotu ze sprzedaży w skali roku (wtedy wchodzi obowiązek posiadania kasy fiskalnej)
3. Leasing na samochód spłaca firma, są dwa programy samochodowe finansowane przez firmę. Auto po spłacie jest Twoje jeśli zdecydujesz się je wykupić wg warunków leasingu.
4. Będzie #!$%@? o sukcesach i planach w strukturze i firmie bo jest to polska firma z gotowym systemem pracy dająca duże możliwości zarobku i rozwoju, trzeba o tym mówić i tym
@Dungor: Dungorze, oto proste pytania. Bądź łaskaw odpowiedzieć. Nie widzę powodów, dla których te informacje miałyby być tajemnicą. Uczciwy biznes żadnej analizy się nie boi.
1. Podaj liczbę wszystkich twoich uplineów aż do samego szczytu hierarchii. Twój upline ma swojego uplinea, a ten z kolei ma swojego uplinea itd. aż
Masz info na stronie jeśli chodzi o dane kontaktowe + NIP + Regon itd
Dalej czekam na adres od Ciebie żeby Ci wysłać kartkę z pozdrowieniami z wycieczki firmowej. Tym razem Teneryfa, mam nadzieję że będziesz
@Dungor: Twoje odpowiedzi nie są dla mnie, tylko dla wszystkich tych, którzy poszukują w internecie informacji o działalności w Souvre. I nikogo nie musisz przekonywać, bo nikt o to nie prosi. Wystarczy, żebyś udzielił odpowiedzi na te proste pytania.
Czekam na adres do wysyłki . Pozdrowienia ( ͡° ͜ʖ ͡°)