Wpis z mikrobloga

Chciałem odebrać nadpłatę z allegro-pomyślałem wypełnie druczek ,podam numer konta i wysłałem emaila . Okazało się że nadpłatę można przelać tylko na konto z którego się płaciło? wtf. I to w związku z przeciwdziałaniem prania pieniędzy.
Gdybym tylko wpłacał przez swoje konto to ok,ale prowizje płaciłem przez pośrednika (tj. ja płacę od siebie a pośrednik opłaca to ze swojego konta) Tłumaczenia nic nie dają. Tylko dziwi mnie że na formularzu jak się wypełnia nie ma o tym wzmianki tylko głęboko w regulaminie... Jestem zakładnikiem własnych pieniędzy z którymi własnymi pieniędzy nic nie zrobie. Tak mnie dziwi wszędzie z normalnymi firmami się dogada,z każdym człowiekiem,allegro zmienia regulaminy co 2 tygodnie średnio i naprawdę tak ciężko zmienić regulamin odbioru nadpłaty na podane dowolne przez siebie konto?
A co w sytuacji jak po roku upominasz się o odbiór nadpłaty a tego konta już nie posiadasz? nic nie zrobisz bo regulamin allegro. Piszesz tłumaczysz - ale nic z tego regulamin allegro. roboty odpisują regułki .
Szkoda że po ludzku nie można się dogadać i tłumaczenia nic nie dają.
#allegro
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@tomasz3: @allegro_pl nawet możecie mi to w kuponie dać do serwisu to wydam u Was,ale z Wami nie ma ludzkiej dyskusji. Proszę zmieniacie regulamin za tydzień,dwa nie możecie dopisać zmian? i już naprawdę nie tłumaczcie praniem brudnych pieniedzy bo to śmieszne.
  • Odpowiedz
@tomasz3: Na Allegro nic nie da się załatwić. Tam jest myślenie maszynowe i dyktatura wewnętrzna xD - > jestem pseudo ''supersprzedawcą'' a jestem takim samym smieciem tam jak inni więc gut
  • Odpowiedz