Wpis z mikrobloga

Ostatnio spotkałem fajną dziewczynę z wyglądu mocno 7/10 a co najważniejsze mamy wspólne zainteresowania nawet słuchamy takiej samej muzyki, dodała mnie następnego dnia do znajomych, zaprosiłbym ją na kolację, albo do klubu ale boję się napisać.
#przegryw #stulejacontent
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Mireczek2173
No to masz już argument.
Zawsze żeby się zabezpieczyć możesz powiedzieć ze placicie po połowie. Ona da ci kasę a ty fik, płacisz bonem i jeszcze na tym zarobisz.... ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@Mireczek2173: Mam poradę. Zaproś ją do jakiejś klimatycznej restauracji, bądź sobą ale nie oczekuj seksu na pierwszym spotkaniu bo jak naprawdę chcesz od niej czegoś więcej to ją do siebie zrazisz. Sorry chadem nie jesteś skoro to siedzisz. Nie spiesz się i powoli buduj znajomość, kto wie może znalazłeś swoją szarą myszkę?
  • Odpowiedz
@Mireczek2173: błąd. Zbłaźnisz się i #!$%@?... z tego co rozumiem licbaza, co ty myślisz że z kolegami będziesz znał się cale życie? z liceum mam tylko jednego znajomego i to jeszcze znam go z podstawówki,,, #!$%@?ć tych leszczy.
  • Odpowiedz
@Mireczek2173: Opowiem ci coś o znajomych z liceum na przykładzie bo jesteś dzbanem. Siostra mojego szefa(mieszkała w stanach labadziara i gruba #!$%@?), zorganizowała mały meeting dla znajomych z liceum, ci znajomi przyprowadzili znajomych ci znajomi #!$%@? sąsiada i #!$%@? auto(szefa). Potem była ciągana po bagietach... Czemu bo nie chciała nich wystrzelać jak sie skończyło ? była odpowiedzialna za pobicie i znieważenie funkcjonariuszy. Jeżeli myślisz że 3 lata coś znaczą dla
  • Odpowiedz
@Medyc: W ciągu ostatnich 3 miesięcy spotykałem się z 3 różnymi laskami i one wszystkie okazały się być zdrowo #!$%@?ęte, straciłem przez nie w sumie 2 dobrych znajomych więc trochę boję się wchodzić w kolejną relację, no ale cóż spróbuję.
  • Odpowiedz
  • 0
@Mireczek2173 jesteś w liceum ta?

To powiem ci tyle, miesiąc po skończeniu szkoly, twoi znajomi będą mieli na ciebie #!$%@?. Ale jeżeli znajdziesz sobie dziewczynę raczej wątpię żeby od tak ciebie zostawiła.

Ryzykuje i miej #!$%@? na resztę.
  • Odpowiedz