Wpis z mikrobloga

Próbuję w Eclipsie zbuildować projekt, to pokazuje mi błędy, ale jak builduje go za pomocą Mavena (opcje clean build) w Eclipsie, to wszystko jest ok. Są tu jakieś opcje do wybrania czym ma być buildowany projekt, czy jest to czymś innym spowodowane?

#spring #eclipse #programowanie #java
  • 22
  • Odpowiedz
Zmieniałem to już. Ten wbudowany nawet daje radę zbuildować projekt poprawnie wraz z testami, ale jest problem jak klikam Project -> Build project. Wtedy pokazuje mi błędy.
  • Odpowiedz
@UnitrA:
Błędy są tego typu:

The constructor Address(String, String, String, String) is undefined Application.java
The constructor Customer(String, String, Customer.Gender, Address) is undefined Application.java

Projekt z którego korzystam znajduje się po tym linkiem.
  • Odpowiedz
  • 0
@UnitrA no to o czymś kolejnym będę musiał poczytać. Te technologie się nie kończą ( ͡° ʖ̯ ͡°) Zauwazylem, że intellij też nie do końca pasuje, że są tam cztery argumenty, a w konstuktorze zero.
  • Odpowiedz
@marylin17: Mam w pracy projekt z Lombokiem + gradle. W intellij trzeba dodatkowo instalować plugin do lomboka i włączyć 'Annotation Processing' w opcjach projektu. Nie wiem jak w eclipse ale szukał bym czegoś podobnego.
  • Odpowiedz