W każdej relacji jesteśmy inni. Ostatecznie sami więc wybieramy relacje, w których chcemy trwać, a więc też wybieramy Siebie, których chcemy pielęgnować...
@Natalliah: Nie rozumiem, w jakim sensie inni? Chodzi Ci o początek związku kiedy staramy się jak najbardziej przypodobać drugiej osobie? Bo w innym wypadku oznacza to, że ktoś nie ma swojego charakteru albo jest fałszywy
@Dziki_Nomad: Przegrywem się zostaje m.in. za myślenie, że kobiety lecą tylko na atrakcyjnych mężczyzn. Powiedz mi, po kij mi gość z mordą 9/10, jak się z nim źle gada i mamy całkiem odmienne cele i spojrzenie na życie? Może Ty byś był w stanie być z głupią i chamską, ale ładną karyną, ale ludzie mają różne upodobania.
@Dziki_Nomad: Tak, wiem, według was kobiety lecą tylko na przystojnych albo bogatych, z mieszkaniem, samochodem i pozycją społeczną. No i na łobuzów ( ͡°͜ʖ͡°)
@Dziki_Nomad: Na wady nie poleci nikt, ale można być brzydkim czy biednym, a mimo to być fajnym, ciekawym gościem i mieć różową ¯\_(ツ)_/¯ Gdyby świat wyglądał tak, jak wam się wydaje, to w związkach byłoby jakieś 10% facetów.
#relationships #zwiazki #rozwazania #rozowepaski #niebieskiepaski
W sensie kobiety wybieraja
Poprawilem.