Aktywne Wpisy

Ranger +1045
Zwroty, po których wiesz, że osoba, która go wypowiedziała/napisała, jest upośledzona umysłowo.
Ja zacznę:
1. Uśmiechnięta Polska
#glupiewykopowezabawy #heheszki
Ja zacznę:
1. Uśmiechnięta Polska
#glupiewykopowezabawy #heheszki

WielkiNos +189
Te statystyki są przerażające. Największa porażka polskiego systemu edukacji. Przez dziesiątki lat zaniedbywany w szkołach problem, który wisi nad człowiekiem już do końca życia - przewrót w przód na wfie.
Na szczęście ten tutaj i Anna Lewandowska postanowili się tym zająć.
#wychowaniefizyczne #szkola #edukacja #bekazpodludzi #lewandowska
Na szczęście ten tutaj i Anna Lewandowska postanowili się tym zająć.
#wychowaniefizyczne #szkola #edukacja #bekazpodludzi #lewandowska
źródło: temp_file7168668289828076562
Pobierz

![Blender 4.1 został wydany [en]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/6760529d235f1da7121599fc8df7a98863b29dc6079b01e831db175c6c6ce352,q70.jpg)

Murki poradzicie od czego zacząć zabawę z #syntezatory? Znalazłem np załączony projekt, w komentarzu są załączone projekty płytek oraz BOM, ale bez schematów układów, więc wiele mi to nie mówi. Chciałbym z niskim kosztem $$ wejścia pobawić się dźwiękiem czy to zupełnie analogowym przy pomocy syntezatorów czy z pomocą #arduino jeśli próg wejścia jest niższy. Jak pewnie jestem zupełnie zielony, więc pomoc mile widziana.
W sensie trochę jak na filmie, kręcę sobie gałeczkami, przekładam przewody i się robi ambient ( ͡° ͜ʖ ͡°) Tak, brzmi za prosto, nie chodzi mi o wysoki poziom, raczej na początku zabawę dźwiękiem i naukę.
a jak chcesz osiagnac to cyfrowo to zawsze masz vcv rack i np the grid w bitwigu
@krul_goblinuw: Wygląda bardzo spoko, ale chyba takiego wydatku nie planowałem. Ta zabawka wydaje się być ciekawa na początek, przynajmniej jako nauka - będę wiedział czego szukam jak mnie wciągnie.
Sprawdź sobie Reaktor 6 + blocks, jak masz przepaskę na oku to i za darmo się pobawisz / pouczysz. Jest też darmowa wersja Reaktor 6 Player i można sprawdzić i potestować.