Wpis z mikrobloga

@d_k_: raz ze lepsze, a drugie to kupujesz z "grey market" ale wszystko wygląda legitnie. Cena też zwodzi trochę. Myślisz że jest trochę taniej bo nie kupujesz od AD, a tutaj taka niespodzianka...
  • Odpowiedz
@thewickerman88: mam świadomość że dużo zegarków jest podrabianych. Nawet wiem gdzie można takie nabyć. Tylko że podróbki tych tańszych marek można dość łatwo zauważyć. Ta z filmiku to już inny level. To są naprawdę dobre podróbki. Jak nie masz obok drugiego jak kolega zauważył to nie jest tak łatwo. Szczególnie dla kogoś kto nie jest obeznany w temacie.
  • Odpowiedz
@AllieCaulfield: nie mam pojęcia. Zazwyczaj do weryfikacji powinno wystarczyć sprawdzenie mechanizmu. Nawet jak w środku siedzi chińska eta to nie będzie identyczna z oryginałem, zawsze będą jakieś delikatne odstępstwa np nie będzie miała takich samych oznaczeń czy jakości wykonania. Chińskie podróby choćby nie wiem jak zblizone do mechanizmów ety czy taga (czyli często też ety ;) ) nie mają np jeśli dobrze pamiętam oznaczeń ety wybitych pod kołem balansowym. Dobry
  • Odpowiedz