Wpis z mikrobloga

@yousouyou: To jest kosmiczny babol Facebooka, który może rozpętać sporą aferę. Wiele profili politycznych, samorządowych, organizacji itp. może być teraz pod niezłym ostrzałem "sprawdzaczy". Już nie mówiąc o profilach trenerów personalnych, mówców itp ( ͡° ͜ʖ ͡°) Wołam w sumie @niebezpiecznik-pl i @ZaufanaTrzeciaStrona bo temat wydaje się ciekawy.
  • Odpowiedz
@adiwlin: @harpiowata: Wiesz, że Dr Mateusz Grzesiak nie wrzuca zawsze swoich postów, tak samo Martyna Wojciechowska, która podobno kiedyś mówiła, że sama tam działa. Możesz sprawdzić praktycznie każdego czy rzeczywiście robi coś sam czy posiłkuje się innymi.
  • Odpowiedz
@harpiowata: Masz konto atakujące twoją opozycje polityczną, sprawdzasz i się okazuję że jakiś polityk. Albo że ta sama osoba prowadzi np. konto atakujące opozycje i profil wysoko postawionych osób w polityce etc.
  • Odpowiedz
@Radus: jeszcze 10 minut temu mogłam bez problemu to sprawdzać, a teraz nie chce się otworzyć to okienko, też tak masz?
Gessler nie prowadzi swojego profilu, Wojciechowska też nie
Biedroń prowadzi sam, Chajzer też przynajmniej te posty które zdążyłam sprawdzić
  • Odpowiedz