Wpis z mikrobloga

Wszedłem sobie na newsa o nowej wersji firefoxa na portalu neofobów i fanów windowsów w wieku produkcyjnym (czyli dobreprogramy pe el) i co me oczy zobaczyły

patentowany troll zakius (znany na wielu portalach) nadal rozpacza po tym jak wydali quantum (że to nie jest już PRAFDZIFY FAJERFOX), a to było ponad 2 lata lub 15 wersji temu

narzekania na telemetrię (a potem zdziwienie że ff czasem nie radzi sobie na niektórych stronach a mozilla nie ma szklanej kuli by sprawdzać co nie działa), że szpiegowanie, inwigilacja, podglondanie moich makalonów itd

klasyka gatunku odnośnie windows siedem

Taprzeglądarkamuli_(WCALE NIE).mp4

moim ulubionym wątkiem jest komentarz o tym że fajnie ale moja poczta nie działa. Rozwiązanie? Ja sobie zainstalowałem Wersję 41 (sprzed 4 lat) a do reszty używaj chrome.

I w sumie repertuar powtarza się cyklicznie co każdy artykuł o ff albo o chromie albo o windowsie.

Słodki jezusie cytrusie w morelach
nie bez powodu ten mem powstał. Toż to druga elektroda. Polecam, żanet kaleta, windows ikspe na 10
#informatyka #humorinformatykow trochę #elektroda #zalesie ##!$%@?
DaemonKazoom - Wszedłem sobie na newsa o nowej wersji firefoxa na portalu neofobów i ...

źródło: comment_aUlqObtXKyWa41CiYJ6k1sJHiqRi6Eoy.jpg

Pobierz
  • 1