Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
Rowerowe mirki z #tychy też macie złe doświadczenie ze sklepem Republic Bikes ? A dokładnie z panią która tam sprzedaje? Chyba właścicielka. Kiedyś różowa zgubiła nakrętkę od pedała i jak tam pojechała kupić to owa pani nie sprzedała jej nakrętki tylko namawiała na kupno całej korby ( ͡° ͜ʖ ͡°)Nie ma samych nakrętek. Oczywiście w Alpe Bike pan sprzedał nakrętkę i skierował do serwisu żeby ją nakręcić i przy okazji sprawdził drugą.
Druga przygoda to regulacja przedniej przerzutki w rowerze syna. Pojechał zapytać o regulację to oczywiście nie da się jej wyregulować tylko kupić nową ( ͡° ͜ʖ ͡°) Pojechał do Alpe Bike i za 15 zł pan wyregulował ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tylko w przypadku mojej rodziny taki pech?
Korci mnie żeby tam pojechać z moim rowerem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kupczyk ona taka jest, takze polecam pojechac i podregulować ale ją. Ale jedz z rozowa i stan sobie z boku albo wejdz pozniej i zapytaj ,i jak', bo wydaje mi sie, ze ona jest taka dla osob, dla których mysli, ze rowery to magia :p
  • Odpowiedz
@kupczyk: Kobita standardowe zachowanie. Nazywanie jej właścicielem sklepu Republic Bike to poszedłeś po bandzie :P Republic Bike to ta część po lewej gdzie chłopaki sprzedają dobry sprzęt za rozsądne pieniądze (złego słowa nie powiem) a ta część na prosto z z rowerami i rupieciarnią to "osobny" sklep.
Co do regulacji i serwisu też polecam zielony rower na starym targu, co do alpe bike mam mieszane uczucia z powodu choćby laickiego
  • Odpowiedz