#anonimowemirkowyznania Założyłem konto na #tinder. Wstawiłem ze 3 zdjęcia swojej gęby, które wydały mi się najlepsze. Po kilku godzinach dostałem 5 polubień, niestety od samych lasek 2-3/10. Po półtorej doby 7 polubień i 0 par. Myślałem, że jestem chociaż 5/10, mam 185 cm wzrostu, niestety mam nadwagę, ale pokazałem tylko samą mordę i po niej bardzo tego nie widać. Nie wiem po co sobie to zrobiłem, chciałem sprawdzić, czy spodobam się chociaż jednej kobiecie 6-7/10, a tu kompletnie nic. Boli jak #!$%@?, ale chyba czas przyznać przed samym sobą, że nie jestem nawet średnio przystojny i jestem dla kobiet po prostu nieatrakcyjny. To tyle, chciałem to z siebie wyrzucić.
@AnonimoweMirkoWyznania: Masz nadwagę, tzn. ile? Przy tym wzroście nie widać tak bardzo kilku nadmiarowych kilogramowych, żebyś "poniżej twarzy" źle wyglądał, ale kilkanaście już zaczyna :P
Zakładajac, że mógłbyś mieć ksywę "Kwintal", możesz: - schudnąć, - przestać się wstydzić i poszukać takiej, która lubi misiowatych, - przytyć i szukać fetyszystki :P
@AnonimoweMirkoWyznania: nie tyle co jesteś nieatrakcyjny. Wymagania kobiet są ogromne i facet "tylko atrakcyjny" to już może być zbyt mało dla nich. Ewentualnie może zdjecia brzydko wykonanie
@AnonimoweMirkoWyznania: Tinder to aplikacja, która służy do oceny tego jak ładnie wyszedłeś na zdjęciu, a nie do oceny tego jak atrakcyjny jesteś. Budowanie jej na podstawie jakiejś tam aplikacji, gdzie nota bene masz hipergamie w wersji ekstremalnej jest po prostu śmieszne.
Kobiety szukają stabilizacji i bezpieczeństwa. Niby jak chcesz to pokazać za pomocą zdjęć?
@AnonimoweMirkoWyznania: nie narzekaj, tylko zaakceptuj swoje miejsce w szeregu i ciesz się, że dalej mozesz brać udział w wyścigu ewolucyjnym ( ͡°͜ʖ͡°)
@AnonimoweMirkoWyznania: Nie wiem po co sobie to zrobiłemo, chciałem sprawdzić, czy spodobam się chociaż jednej kobiecie 6-7/10, a tu kompletnie nic. Boli jak #!$%@?, Nie ma to jak oczekiwać oceny wyglądu od obcych lasek który mają każdego w dupie #przegryw
@AnonimoweMirkoWyznania: od wyglądu zależy wiele, ale da się wojowac bez niego albo popracować nad nim. Na dodatek na tinder jesteś oceniany głównie przez jego pryzmat. Nawet jeżeli były to Twoje najlepsze fotki to i tak nie zalamuj się, bo trochę pracy nad sobą, lepsza bajera i możesz mieć większość kobiet.
@AnonimoweMirkoWyznania: 5/10 z nadwagą a oczekujesz szczuplej 7/10 xDDDD Typie kobiety sa hipergamiczne (szukaja lepszych od siebie) czyli laska 5/10 celuje w typow 7/10 i wyzej a faceci są hipogamiczni (celują w gorsze od siebie). Jesli 3/10 odpisuja facetowi 5/10 z nadwagą to jest jak najbardziej prawidlowo. Jesli chcesz kobietę z wyższej ligii to najpierw sam do niej wejdź ( ͡°͜ʖ͡°) siłka, dieta, lepsze zarobki
OP: @WPoszukiwaniuStraconegoRigczu: więcej niż 25 kg xd Ale czy nadwaga dla lasek ma takie samo znaczenie jak nadwaga dla facetów? Czy przez każdą atrakcyjniejszą jestem od razu na starcie skreślony? @Chybatyxd: > Nie ma to jak oczekiwać oceny wyglądu od obcych lasek który mają każdego w dupie no właśnie chyba najlepiej od takich, bo oceniają bez sentymentów. @PanJapson: > Nawet jeżeli były to Twoje najlepsze fotki to i
@AnonimoweMirkoWyznania: jak chcesz, rozsylac nigdzie tego nie bede, a bys mial chociaz jakas informacje zwrotna. najlepiej jakbys wyslal to do rozowej, ale wiekszosc rozowych na wykopie to i tak faceci albo trolle.
@AnonimoweMirkoWyznania: miałem podobnie. Dokąd Cię to doprowadziło? Ja sam nie wytrzymywalem, z drugiej strony nie byłem w zasięgu interesujących mnie kobiet. Dużo pracy nad sobą, zwłaszcza sport i psychologia i właśnie wstaje od Najukochanszej kobiety na świecie. :) A nawet jak mi z nią nie wyjdzie (póki co jest super), to miesiąc plus czas na wyleczenie się i będzie kolejna. Tego życzę i Tobie. Wiem, że można być szczęśliwym samemu, ale
Założyłem konto na #tinder. Wstawiłem ze 3 zdjęcia swojej gęby, które wydały mi się najlepsze. Po kilku godzinach dostałem 5 polubień, niestety od samych lasek 2-3/10.
Po półtorej doby 7 polubień i 0 par. Myślałem, że jestem chociaż 5/10, mam 185 cm wzrostu, niestety mam nadwagę, ale pokazałem tylko samą mordę i po niej bardzo tego nie widać. Nie wiem po co sobie to zrobiłem, chciałem sprawdzić, czy spodobam się chociaż jednej kobiecie 6-7/10, a tu kompletnie nic. Boli jak #!$%@?, ale chyba czas przyznać przed samym sobą, że nie jestem nawet średnio przystojny i jestem dla kobiet po prostu nieatrakcyjny. To tyle, chciałem to z siebie wyrzucić.
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: [Wyjazdy dla maturzystów](https://st.pl/$xvynkdla)
@AnonimoweMirkoWyznania: raz że po mordzie widać, a dwa jak masz zdjęcia samej twarzy to wiadomo że nie chcesz pokazać dołu bo tam jest problem
Komentarz usunięty przez autora
Zakładajac, że mógłbyś mieć ksywę "Kwintal", możesz:
- schudnąć,
- przestać się wstydzić i poszukać takiej, która lubi misiowatych,
- przytyć i szukać fetyszystki :P
Sky is the limit ¯\_(ツ)_/¯
Ewentualnie może zdjecia brzydko wykonanie
Kobiety szukają stabilizacji i bezpieczeństwa. Niby jak chcesz to pokazać za pomocą zdjęć?
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
@AnonimoweMirkoWyznania: nie narzekaj, tylko zaakceptuj swoje miejsce w szeregu i ciesz się, że dalej mozesz brać udział w wyścigu ewolucyjnym ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie wiem po co sobie to zrobiłemo, chciałem sprawdzić, czy spodobam się chociaż jednej kobiecie 6-7/10, a tu kompletnie nic. Boli jak #!$%@?,
Nie ma to jak oczekiwać oceny wyglądu od obcych lasek który mają każdego w dupie #przegrywSam oceniasz sie na 5/10
Oczekiwałeś kogoś o 2 punkty wyżej w skali
Dostałeś kogoś o 2 punkty niżej w skali
Troche podwójne standardy eh? Ładniejsze różowe powinny się zgadzać na kogoś dwa punkty brzydszego, ale dla ciebie to już problem.
@PanJapson: xD
Ale #!$%@?.
Typie kobiety sa hipergamiczne (szukaja lepszych od siebie) czyli laska 5/10 celuje w typow 7/10 i wyzej a faceci są hipogamiczni (celują w gorsze od siebie). Jesli 3/10 odpisuja facetowi 5/10 z nadwagą to jest jak najbardziej prawidlowo. Jesli chcesz kobietę z wyższej ligii to najpierw sam do niej wejdź ( ͡° ͜ʖ ͡°) siłka, dieta, lepsze zarobki
@Chybatyxd: > Nie ma to jak oczekiwać oceny wyglądu od obcych lasek który mają każdego w dupie
no właśnie chyba najlepiej od takich, bo oceniają bez sentymentów.
@PanJapson: > Nawet jeżeli były to Twoje najlepsze fotki to i