Wpis z mikrobloga

Zrobię #fut pokazsklad bo parę razy pytałem o radę, więc ujawnię co wyszło z tego.

Ogólnie jestem zadowolony że zmiany. Sprzedałem w połowie grudnia skład za 850k, w święta pochandlowalem na obroncach z cieniem, sprzedałem resztki za 100k i finalnie miałem do dyspozycji 1.7kk

Ogólnie kupione na xone dziś wszystko. Mbape 540, kante 150, van dijk 370, Ben yedder 320, son 165.
Udało mi się zanim zaczęło troszke odbijać ich kupić.

Przetestowalem jeszcze na szybko raula 88 i mnie się nim średnio gralo więc finalnie Ben yedder otw wyladowal.

Ingame jest mbape i Ben w ataku, son spo, sissoko gbamin sp i kante spd
Pobierz
źródło: comment_e2vjZ7Oy7E9vOYQtc2hrUGNxHFiXKtF6.jpg
  • 4
@SeekSouls teraz trochę już odbilo. Udało mi się wstrzelic chyba.

Ciężko powiedzieć, nie liczyłem tego. Ale w ok 2 tyg w grudniu to ok 800k..
Ogólnie jak wyszło sbc o sancheza futmas to co się wszyscy pozbywali i szybko skupilem chyba z 80 kart z cieniem po 5k i potem na nast LW i przed cały tydzień wystawilem ich po 8.5 - 9.5 k
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@dogster: Szkoda że aktualnie rynek trochę jebnal bo na pilkarzu na którym zarabiałem to teraz max 1,5k zysku więc średnio mi się chce XD
Odbija ceny pod koniec tygodnia?
@SeekSouls ja nie jestem dobry w przewidywania. Gralem w 19 2 mies i teraz też więc nie wiem jak to działa za bardzo :)
Ale myślę że odbije przed lw jak zawsze trochę.

Mnie się już nie chce handlować i tracić czasu, mam skład jaki chciałem, tylko ze swap wjedzie VDS i będzie komplet.