Aktywne Wpisy

SarahC +11
Mirki, mam dzisiaj urodziny i zastanawiam się co by sobie kupić z tej okazji dobrego do jedzonka

Badmanek +497
Zawsze fajnie się czyta wpisy osób, które sympatyzują z rosją. Jakie to musi być dla nich ciężkie, że muszą teraz pisać o Tym jak Putin się zemści, jak to Ukraińska ofensywa nic nie da.
Przypomnę wam, że 901 dni temu zaczął się ten spektakl upokorzenia dla rosji.
Ta cała potęga okazała się gówno warta i rosja okazała się być naga
Napadli
Przypomnę wam, że 901 dni temu zaczął się ten spektakl upokorzenia dla rosji.
Ta cała potęga okazała się gówno warta i rosja okazała się być naga
Napadli

Ostatnio przecież @mavon informowała iż miała wypadek na motocyklu i będzie się mniej udzielać.
Zrobiła ostatnie rzetelne podsumowanie. I wyszła ta afera z lateksami.
Jej posty też są jakieś dziwne. Jakby ktoś inny pisał. zdecydowanie nie ona.
Nie ma również z nią kontaktu jak kiedyś. Po prostu wdaje się chętnie w pyskówki. Ale na merytoryczną polemikę z normalnymi użytkownikami a mavon to ty nie licz.
Ubolewam strasznie.
#patostreamy
#kononowicz
Prawdziwa @mavon miała by motyw z najstarszym nastolatkiem w Polsce.
Wydaję mi się, że to nie mavon sprzymierzyła się lateksami a konkretnie King of the Diamonds w jej imieniu.
Skąd takie przypuszczenie? King ma słabość do szurniętych bab. Kręci się w okół Ewy Lipki to i zakręcił się w okół Mońki.
Tak czy srak, bardzo dobrze, że stąd sie zabierają
@mavon wypowiadała się na różnych innych tagach które również obserwuję. Prędzej konto zostało przejęte przez Kinga lub kogoś z jego otoczenia. Oczywiście jeśli się mylę zostałem nieźle strollowany.
W jakims poscie czy komentarzu przed afera wiskordową mavon pisał, ze przylazł tu od ewy lipki, inni mowili, ze z olkoholikiem już u kwietnia sie udzielali. Nie rozumiem