Wpis z mikrobloga

A co jeśli @mavon to nie @mavon
Ostatnio przecież @mavon informowała iż miała wypadek na motocyklu i będzie się mniej udzielać.
Zrobiła ostatnie rzetelne podsumowanie. I wyszła ta afera z lateksami.
Jej posty też są jakieś dziwne. Jakby ktoś inny pisał. zdecydowanie nie ona.
Nie ma również z nią kontaktu jak kiedyś. Po prostu wdaje się chętnie w pyskówki. Ale na merytoryczną polemikę z normalnymi użytkownikami a mavon to ty nie licz.
Ubolewam strasznie.
#patostreamy
#kononowicz
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Balanz: Nawet awatar zmieniła w stylu Kinga....
Prawdziwa @mavon miała by motyw z najstarszym nastolatkiem w Polsce.
Wydaję mi się, że to nie mavon sprzymierzyła się lateksami a konkretnie King of the Diamonds w jej imieniu.
Skąd takie przypuszczenie? King ma słabość do szurniętych bab. Kręci się w okół Ewy Lipki to i zakręcił się w okół Mońki.
  • Odpowiedz
@Towarzysz_Sobaka: Chłop babe udawał, a Ty łykasz wszystko. Zresztą pisałem wczoraj, że albo walnienty pisze pod tym kontem, albo to kółko wzajemnej adoracji chce, żeby tak to wyglądało.
Tak czy srak, bardzo dobrze, że stąd sie zabierają
  • Odpowiedz
@Molay: mam podstawy by tak nie sądzić. Walenty ze swoimi multikontami udzielał się tylko w obrębie uniwersum.
@mavon wypowiadała się na różnych innych tagach które również obserwuję. Prędzej konto zostało przejęte przez Kinga lub kogoś z jego otoczenia. Oczywiście jeśli się mylę zostałem nieźle strollowany.
  • Odpowiedz
@Towarzysz_Sobaka: Doprecyzuje dla jasności. Nie mówie, że od początku to konto walnienty czy olkoholika, ale od czasu tej afery wiskordowej i kolejnego bana na mx-walnienty, po tych wydarzeniach wpisy z konta mavon są w podobnym choroszczańskim stylu do tego co uprawiał mx-walnienty.

W jakims poscie czy komentarzu przed afera wiskordową mavon pisał, ze przylazł tu od ewy lipki, inni mowili, ze z olkoholikiem już u kwietnia sie udzielali. Nie rozumiem
  • Odpowiedz
@Molay: @Towarzysz_Sobaka: Potwierdzam. Też przypadkiem napotkałem się w z wpisami Mavon na kilku innych tagach. Pal licho, czy to baba czy chłop, ale nie sądzę żeby to od początku był mxwalnienty aka gej boży (czy to również sam King, to cholera w sumie wie), choć pewności 100% jak wiadomo nie ma. Niemniej, ostatnie wpisy Mavon, to ewidentnie mxwalnienty. Może po akcji z viskordem Mavon olała tag #kononowicz
  • Odpowiedz