Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 38
Widzę już kolejny wpis w stylu "Pora odsubować Strusia" Pytanie jak można było w ogóle go kiedykolwiek subować? Gdy chciałem go oglądać to wpisywałem w wyszukiwarkę Major Suchodolski, oglądałem, a po obejrzeniu usuwałem z historii żeby nie wyświetlał się w proponowanych. Tak samo z Mexicano. Z Uniwersum mam tylko sub na kanale Krzysia i Belweder Warmianina.
#kononowicz #patostreamy
  • 5
@PeWuu: No można subować i nie dorabiać do tego ideologii. Subowałem go, odsubowałem i po odsubowaniu jak dotąd nadal oglądam to gówno więc nawet za wcześnie odsubowałem. Subowanie i oglądanie tego ćpuna to wprawdzie pewne obrzydzenie ale dlatego czekamy aż się odłączy od uniwerum bo nadal jest jego częścią i zaszczana wersalka czeka. Wciąż niebezpieczeństwo, że wróci i będzie dalej psuć uniwersum z degeneratami lateksami jest ogromne.
A ja subuje wszystkie kanaly ktore maja cos wspolnego ze szkolna lacznie z kanalami osob ktore komentuja, dodam ze ogladam uniwersum od 4 lat i ciezko mi sie odzwyczaic, poza tym nie mam nic ciekawszego do roboty