Jadł ktoś naleśniki na cieście z mąki kokosowej albo migdałowej z erytrytolem? Są tak dobre jak normalne? Pamiętam że kupiłam przed keto pełnoziarnistą i smakowały jak tektura więc nie chcę marnować mąki, śmietany i jajec jak niedobre. Może lepszy jakiś sernik?
Chcę zrobić coś keto słodkiego ale żeby też zjadła osoba będąca wszystkożercą. Do tej pory jadłam tylko ubitą śmietanęxD
@daddyissues_: ja robilem, wyszly takie bardzo zbite w srodku, ale smaczne. W moim przypadku uzywalem 2/3 migdalowej i 1/3 kokoksowej, bo z samej kokosowej to cement co najwyzej wyjdzie.
@daddyissues_: na kokosowej nic nie wychodzi, ani żadne ciasto, ani naleśniki, wszystko jest zbyt kruche... może ta migdałowa ma lepsze właściwości ale nie próbowałem
Jadł ktoś naleśniki na cieście z mąki kokosowej albo migdałowej z erytrytolem? Są tak dobre jak normalne? Pamiętam że kupiłam przed keto pełnoziarnistą i smakowały jak tektura więc nie chcę marnować mąki, śmietany i jajec jak niedobre. Może lepszy jakiś sernik?
Chcę zrobić coś keto słodkiego ale żeby też zjadła osoba będąca wszystkożercą. Do tej pory jadłam tylko ubitą śmietanęxD