Aktywne Wpisy
mybeer +211
Ile netto zarabiają Polacy pod koniec 2024 roku? Zapraszam do wzięcia udziału w ankiecie.
Odpowiadamy kwotą zarobków na rękę, dzieląc dochód roczny przez 12.
Sprzedałeś Opla - nie znaczy, że zarabiasz 30k miesięcznie. Masz kawalerkę inwestycyjna 3k dochodu a 2,8k raty - nie zarabiasz 3k. Itd.
Bezrobotni
Odpowiadamy kwotą zarobków na rękę, dzieląc dochód roczny przez 12.
Sprzedałeś Opla - nie znaczy, że zarabiasz 30k miesięcznie. Masz kawalerkę inwestycyjna 3k dochodu a 2,8k raty - nie zarabiasz 3k. Itd.
Bezrobotni
Ile zarabiasz miesięcznie na rękę?
- Poniżej 4.000 8.2% (700)
- 4.001-5.500 15.6% (1325)
- 5.501-7.000 16.6% (1412)
- 7.001-9.000 14.1% (1196)
- 9.001-12.000 14.3% (1218)
- 12.001-15.000 7.6% (645)
- 15.001-18.000 4.7% (401)
- 18.001-22.000 4.0% (337)
- Powyżej 22.000 10.6% (902)
- Nie zarabiam w Polsce 4.3% (367)
jacas +17
Podeśle jakiś dobry człowiek na PW screenshoty z tym "flirtem" Boczka erosomana z @Lola18, bo teraz nie zasnę dopóki nie zobaczę co tam się odjaniepawliło ( ͡° ʖ̯ ͡°)?
#slubodpierwszegowejrzenia
#slubodpierwszegowejrzenia
To tak jakby w epoce krucjat popierać saracenów. Macie Wy rozum i godność człowieka?
#iran #neuropa #4konserwy #polityka
@Probz: Arabia Saudyjska to pupilek USA, a Iran nie( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Kaczypawlak: No gdy nastapi konflikt jakiegos zachodniego kraju z Koreą Północną to oczywiscie bedę za zachodnim i bede krytykowął wspierajacych reżim w Phenianie to chyba jasne.
@Davidozz: A kto coś takiego tu napisał? Mają Islamic Republic w nazwie? Mają. W wiekszości wyznaja religię muzułmańską? Wyznają. No to co się nie zgadza?
Chcesz mnie przekonać, że islam szyicki jest lepszy od cywilizacji zachodniej?
@WaveCreator: To nie jest odpowiedz. Ja nie pisze o konflikcie szyitów z sunnitami, ale o konflikcie muzułmańskiego Iranu z krajem z chrzescijanskiej cywilizacji zachodniej.
@szurszur: coś przegapiłem i Iran napadł USA? ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
@szurszur: Korea Północna i Chiny mają w nazwach oficjalnych słowa republic a więc demokracja ci sie nie podoba?( ͡° ͜ʖ ͡°)
@szurszur: ale co nas to obchodzi? To ich sprawa. Jak Turcy mają problem z Grecją to też tak się przejmujesz?
@Kaczypawlak: Niby Cię nie obchodzi, a już 5 wpisów dodałeś :)
Przecież wyraźnie napisałem, że chodzi mi o osoby'' zdecydowanie wspierające muzułmański kraj''.
Nie wspierasz Iranu zdecydowanie? No to po co się pieklisz w dyskusji, która Ciebie nie dotyczy?
@szurszur: to masz Francję, Niemcy( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Kaczypawlak: W którym miejscu? Krytykuję tylko tych, którzy zdeycyodwanie wspieraja muzułmański kraj przeciwko zachodniemu. Mam na mysli plsuowane wpisy w rodzaju '' mam nadzieje że w tym konflikcie USA sobie głupi ryj rozbije''.
@szurszur: to się nazywa polityka, Francja cały czas współpracowała z Turcją przeciwko Habsburgom.
@Kaczypawlak: Bo ''czepiam'' sie ''islamic'', a nie ''republic'' :)
Ale nie siedzę cicho, bo entuzjazm co do Chin sugerowałem tonowac jeszcze okresie pędu za nowym szlakiem jedwabnym czyli w latach 2015-2016 .
2/10
Komentarz usunięty przez autora