Wpis z mikrobloga

Za każdym razem robię na oko i za każdym razem zastanawiam się ile czego kupić, więc dla odmiany postanowiłam sobie zapisać XD

1kg zmielonej słoniny
0,5kg zmielonego podgardla
150g wędzonego boczku
2 cebule
1 jabłko
2 łyżeczki soli

Słoninę i podgardle powoli wytopić na małym ogniu, po 30 minutach dodać pokrojony dość drobno boczek, posiekaną cebulę i jabłko oraz sól. Smażyć aż cebula się zeszkli, przelać do słoików, odstawić do wystudzenia.

Zapraszam również na instagrama ziemniakizostaw
I bloga ziemniakizostaw
Miłego dnia ()

#keto #gotujzwykopem #ziemniakizostaw
c.....i - Za każdym razem robię na oko i za każdym razem zastanawiam się ile czego ku...

źródło: comment_wmjipKLe01xJaAvWeRRofErDJ8hcmOki.jpg

Pobierz
  • 19
  • Odpowiedz