Wpis z mikrobloga

@Matias_Moa_Viecki: Co to za biedne stylistycznie i merytorycznie wynurzenia jakiegoś białorycerza? Co to w ogóle wnosi? Cały "artykuł" to po prostu ubrany w słowotok "virtue signaling": "O, patrzcie jaki ja jestem wyrozumiały dla rozwiązłych kobiet – dajcie mnie seks w nagrodę"
  • Odpowiedz
@pokemonowa właśnie oglądam film w którym związek się posypał bo dziewczyna powiedziała że spała tylko z trzema, a po jakimś czasie się okazało że jeszcze "paru" obciągnięla i według niej jest to okej, przecież on miał kilka dziewczyn przed nią
  • Odpowiedz
@Matias_Moa_Viecki: Autor ma racje. Worki na spermę są potrzebne. Chcą się puszczać? Mają prawo. Większość facetów chętnie taką przeleci,ale żaden się nie będzie chciał z taką związać na stałe i mamy do tego pełne prawo.
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 13
@Matias_Moa_Viecki: mam wrażenie, że to bardzo marna beta gra, jakiegoś typowego sfrustrowanego głupka, który usprawiedliwia własny brak opcji seksualnych za pomocą obrony kobiet. Typowa gra beta samca, mająca zwrócić uwagę kobiet, jakim on nie jest wyjątkowym płatkiem śniegu. Niestety, to nie działa. Służy to tylko imperatywowi.
  • Odpowiedz