Wpis z mikrobloga

#warthunder
Jakie macie doświadczenia z Re.2005? To miał być super myśliwiec, specjalnie dla niego zrobiłem całe włoskie drzewko, dziś odblokowałem i to jest dramat :( Ster wysokości właściwie nie działa, ciągnę joya na maxa do siebie i dalej lecę prosto, coś tam zaczyna się dziać jak prędkość spadnie poniżej 300km/h, inaczej w ogóle go nie wychyla. Żaden inny włoski myśliwiec nie miał tego problemu, wszystko latało normalnie :/
Przy okazji polecam Re.2001 CN do zarabiania SL - świetna maszyna którą można undertierować na BR 2.3 gdzie nie ma żadnego godnego przeciwnika.
  • 17
@Pan_Kielonek: jest spoko, głównie ze względu na uzbrojenie i niezły climb rate. Tyle że ja Włochami i ogólnie w WT latam tak że wymaksowuję sobie każdy samolot po kolei i go odstawiam więc zagrałem nim tylko 8 gier. W przypadku Re.2005 zrobiłem 15 fragów, zdechłem 5 razy, wymaksowałem go i zakończyłem karierę. Gram RB.
@Pan_Kielonek: Zanim mu podwyższyli BR na RB to samolot kozak. Chyba najlepsze wspinanie na swoim poziomie plus niewiele gorsze kręcenie się niż Spitfire. Działka też robią robotę. Po nerfie zagrałem tylko kilka razy.
@SzlachcicPolny: Tylko weź pod uwagę, że ja maksuję każdy jednosilnikowy myśliwiec w grze, mam wymaksowane USA, UK, Niemcy, prawie całe ZSRR, teraz robię Włochów Francuzów i Japońców. A wiesz jak się gra stockowym samolotem, cieszę się jak chociaż asystę złapię zanim zginę. A gdy wymaskuje to tak jak @wysuszony - więcej do maszyny nie wracam w większości przypadków
@Pan_Kielonek: Chcesz mi powiedzieć że masz lepszą kontrolę na joysticku niż osoba która używa myszki i klawy? Nie wiem czy przeżyłbyś przy nas kilka okrążeń zarówno w grze jak i przed monitorem rzygając w każdym możliwym kierunku :C
pewniecham - @Pan_Kielonek: Chcesz mi powiedzieć że masz lepszą kontrolę na joysticku...