Aktywne Wpisy

Sprzęty, które okazały się strzałem w 10. Takie perełki, poprawiające życie, spędzany czas. Dla mnie? Pierwsze z brzegu to czytnik e-booków oraz dobre słuchawki bezprzewodowe. Mój must have, który wymieniam co kilka lat na topowe modele. U Was?

Ytarka +36
Lubię, gdy dobre rzeczy równie dobrze wyglądają, a Marshall wie, jak to się robi.
JBL wysiada. I jest brzydki. Nawet z tym nie handlujcie.
#chwalesie #takaprawda
JBL wysiada. I jest brzydki. Nawet z tym nie handlujcie.
#chwalesie #takaprawda

Jakie macie doświadczenia z Re.2005? To miał być super myśliwiec, specjalnie dla niego zrobiłem całe włoskie drzewko, dziś odblokowałem i to jest dramat :( Ster wysokości właściwie nie działa, ciągnę joya na maxa do siebie i dalej lecę prosto, coś tam zaczyna się dziać jak prędkość spadnie poniżej 300km/h, inaczej w ogóle go nie wychyla. Żaden inny włoski myśliwiec nie miał tego problemu, wszystko latało normalnie :/
Przy okazji polecam Re.2001 CN do zarabiania SL - świetna maszyna którą można undertierować na BR 2.3 gdzie nie ma żadnego godnego przeciwnika.
Czyli takie kdr to średnia.
@Pan_Kielonek: No ja nie biorę pod uwagę twojego wr tylko kdr
http://thunderskill.com/en/stat/Horus_PL
Jak na myszce i klawiaturze wychylić rudder o 30 stopni i utrzymać tak przez 20 sekund? ;)
Ta maszyna jest niesamowita, mój nowy ulubiony myśliwiec, jak tylko załoga złapie wreszcie kwalifikacje to K/D 12/0 będzie robione bez problemu :)