Aktywne Wpisy
2fac +48
Tak wygląda desperacja.
Ukraińska Gwardia Narodowa w Chersoniu otrzymała rozkaz ustawienia blokad drogowych.
Muszą dostarczyć wszystkich złapanych mężczyzn do SBU i zabić każdego, kto spróbuje się oprzeć.
To jest coś, co zachodnie media głównego nurtu powinny ci powiedzieć.
Ale nie zrobią tego.
#rosja #ukraina #mordercy #polska #swiat
Ukraińska Gwardia Narodowa w Chersoniu otrzymała rozkaz ustawienia blokad drogowych.
Muszą dostarczyć wszystkich złapanych mężczyzn do SBU i zabić każdego, kto spróbuje się oprzeć.
To jest coś, co zachodnie media głównego nurtu powinny ci powiedzieć.
Ale nie zrobią tego.
#rosja #ukraina #mordercy #polska #swiat
zapijawka +12
Przystąpiłam parę miesięcy temu i dziś wychodzi nowy regulamin, który obowiązuje od wczoraj dla wszystkich obecnych i nowych. Warunki dużo gorsze (╯︵╰,)
Warunki jakie były do wczoraj poniżej, a w komentarzu aktualne.
#alior #aliorbank #banki #afera
PS. Też pracuję w banku, tutaj jest dużo pieniędzy do przepalenia. Wystarczy zarządzać z głową.
Co za bucostwo! A właśnie konto założyłem.
@dzoana-m:
Weź się nie wydurniaj ze zmienianiem przy okazji w urzędzie. Przecież to można w 5 minut przez internet zrobić.
Chyba w peletonie Niższej Kultury Janusza Bankowości prowadzą Ci którzy podjęli tę decyzję o zmianie zasad w trakcie gryヽ( ͠°෴ °)ノ
Ktoś zatrudnił chyba stażystów którzy nie mają pojęcia o wpływie na wizerunek, bo przecież w regulaminie jest furtka.
A tak na poważnie, to bez karty nie dostaniesz ani grosza, a pewnie
@sorhu @sirconrad @Grunthor
Przelew do ZUS
Przelew ekspresowy
Transakcje kartą
Saldo powyżej 10k
@wik: Spełnienie powyższych jeszcze w grudniu dawało 85zl, a obecnie da 50zl. Te warunki były dość proste. Teraz dodatkowo jak ktoś nie lubi karty debetowej i jej nie używa albo w ogóle nie zamówił to nie dostanie ani grosza ¯\_(ツ)_/¯
To ja dalej szukam konta firmowego( ͡~ ͜ʖ ͡°)
@dzoana-m:
Jakie formalności?
To nie jest tak, że wystarczy CEIDG zaktualizować nr konta i skarbówka od razu dostanie zawiadomienie?
@dzoana-m:
Jakie formalności?
To nie jest tak, że wystarczy CEIDG zaktualizować nr konta i skarbówka od razu dostanie zawiadomienie?