Aktywne Wpisy
Wytłumaczcie mi czemu ludzie kupują szeregówki, albo bliźniaki.
Tyle jest tu naśmiewania się z patodeweloperki mieszkalnej, a nikt się nie śmieje z tych potworków typu yebnięty na środku pola, na zadupiu bliźniak, gdzie każdą połowę kupią obcy sobie ludzie i będą na siebie skazani w tej intymnej atmosferze, dużo bardziej niż w bloku mam wrażenie.
Pełno tego się nasrało ostatnimi czasy.
Jadę na takie zadupie do swojego dentysty i mijam coraz więcej
Tyle jest tu naśmiewania się z patodeweloperki mieszkalnej, a nikt się nie śmieje z tych potworków typu yebnięty na środku pola, na zadupiu bliźniak, gdzie każdą połowę kupią obcy sobie ludzie i będą na siebie skazani w tej intymnej atmosferze, dużo bardziej niż w bloku mam wrażenie.
Pełno tego się nasrało ostatnimi czasy.
Jadę na takie zadupie do swojego dentysty i mijam coraz więcej
patryqo +585
To jest normalne? U was też? Bo mi sie już pierodoli od tego #rownouprawnienie i nie wiem co jest normalne a co nie(╯°□°)╯︵ ┻━┻
#kiciochpyta #dzienkobiet #pracbaza #pieklokobiet
#kiciochpyta #dzienkobiet #pracbaza #pieklokobiet
Samsung galaxy s10+
Huawei Mate 20x
One plus 7t
Samsung galaxy s10 5g
#telefony #android #pytaniedoeksperta #pytanie #smartfon
@tex0ph
@ryyj: #!$%@? mnie tylko brak Jacka i ten aparat jest mocno średni ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@modzelem: właśnie o s10+/5g ze względu na aparat myślę ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Osobiście mam p30 pro - super zdjęcia, ale ten huawei to już szufla do śniegu.
Nie miałem kontaktu z OP, ale zawsze jest chwalony za ekran i wydajność. Zdjęcia z niego podobno są "takie se".
Są ok, ale nie ta liga co samsung, huawei, IP
Dla mnie ważna byla jakość zdjęć i bateria. S10+ robi dobre zdjęcia,
Mam teraz mate 10 Pro, ogólnie zasuwa super ale czasem mnie strasznie #!$%@? brak Jacka a chodzić z kablem USB-c - Jack trochę irytuje bo często zrywa połączenie ( ͡° ʖ̯ ͡°) p30 pro odpada bo jednak za dużo apek mam na androidzie a przesiadka na ten ich system średnio mi pasuje ( ͡° ʖ̯ ͡
P30P ma androida 10, kozacką baterię i ładowanie w 1h (!!!)
Btw. czemu tylko takie telefony?
Mate 10 ma android 9, tyle mi styka ale jednak to dwuletni flagowiec, niedługo wyjdą telefony ze snapem 865.
Czemu takie?
Duża bateria, Jack i/lub responsywność. Do tej listy wkroczył jeszcze asus rog phone II strix edition (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@CeZiK_: jak nie będzie Jacka, nie biorę ( ͡° ʖ̯ ͡°)