Wpis z mikrobloga

nawet naćpany nie chciał jechać do konona więc jest szansa że dalej nie będzie chciał , teraz już nic sobie z tego nie robi że ktoś nagrywa tylko dalej wącha , młodsi się z tego śmieją ale mnie przeraża ten widok ,to jest po prostu przykry widok upadek człowieka , tak jak nie śmieszy mnie stan zdrowia grubsona , a druga sprawa ja chce mieć co oglądać a jak oni ich pozamykają albo zakopią (spalą na stosie) to łebki pójdą do innych patoli a w nas staroszkolnych zostanie pustka. PS @Balanz jesteś cos cie tu dzisiaj nie widzę ty też 5 litrów mleka wczoraj #!$%@?łeś ?
#kononowicz #patostreamy
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Alorotom: zgadza się i widok każde z nich mnie przeraża, w dużych miastach w dawnych latach było ich mnóstwo np na dworcach głównych naoglądałem się tego i dalej oglądam ale dalej przeraża
  • Odpowiedz
@FaXKOMEDY: Ponoć Major już od podstawówki wącha. Mnie też przeraża ten widok. Major jest w Us17 od 4 lat a dopiero od około 6 mięsecy ludzie napoważnie się interesują jego nałogiem. Więc ja bym się o niego nie bał bo wie co robi. Wiadomo mieszka sam więcej ćpa
  • Odpowiedz