Aktywne Wpisy
Ryneczek +649
Plusują przeciwnicy palenia. Najgorszy możliwy nałóg, ponieważ ma bezpośrednie przełożenie na zdrowie osób postronnych i angażuje je w ten cały śmierdzący proceder. Oni są gorsi od narkomanów. Gdy ćpun daje sobie w żyłę, to nie obrywam jego porcją heroiny. Gdy przechodzi obok mnie palący, to mimowolnie jestem narażony na wdychanie tej trucizny i bierne palenie (w USA ginie przez to 50k ludzi rocznie). Oczywiście palacz spyta "Hej, gdzie moja wolność". A ja
GratisLPG +111
"Kierowczynie" xd. #bekazlewactwa
Życzę wszystkim szczęśliwego Nowego Roku 2020!
#kononowicz #patostreamy
W USA, tak. W Polsce, w 2006r byl to ciagle raczkujacy serwis, nieznany szerszemu gronu odbiorcow. Axelio mial nosa, ze akurat tam wrzucil klip z TV Jard. Wybuchowi popularnosci Konona pomogl tez fakt, ze 2006 byl rokiem, gdy za sprawa tanich ofert Neostrady, internet na masowa skale wkroczyl do polskich domow. Pierwsza rzecza, jaka wielu Polakow, zwlaszcza starszych, ktorzy nie mieli wczesniej stycznosci z siecia, zobaczylo na necie, byl wlasnie
Ktos wrzucal tu kiedys statystyki wyszukiwan polskiego Google i YT. Haslo "Kononowicz" wyprzedza katastrofe smolenska, Malysza i wiele innych