Aktywne Wpisy
wyslij_nudeski +432
Zmieniło się wszystko. Poza Starym.
Zmienił się mental, problemy, leki, diagnozy.
W sumie to człowiek wiedział, że to jebnie, ale myślał, że jeszcze spokojnie sobie 10 lat pożyje. A tu proszę, wątpliwości co do ewentualnego życia. Nie z powodu psychiki.
Zdiagnozowali u mnie coś pomiędzy zespołem Ehlersa-Danlosa a zespołem Marfana. Nie googlujcie. W skrócie chodzi o to, że mój organizm jest gównem, bo nie działa produkcja kolagenu. A kolagen jest w całym
Zmienił się mental, problemy, leki, diagnozy.
W sumie to człowiek wiedział, że to jebnie, ale myślał, że jeszcze spokojnie sobie 10 lat pożyje. A tu proszę, wątpliwości co do ewentualnego życia. Nie z powodu psychiki.
Zdiagnozowali u mnie coś pomiędzy zespołem Ehlersa-Danlosa a zespołem Marfana. Nie googlujcie. W skrócie chodzi o to, że mój organizm jest gównem, bo nie działa produkcja kolagenu. A kolagen jest w całym
mistejk +189
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Mam zamiar wywalić xiaomi.eu od MIUI Polska i właśnie myślę co by tu wymodzić. Chyba właśnie Havoc skoro jest w miarę bezproblemowy. Jeszcze poczekam tylko na BiTGApps 0.7 bo wychodzi w ten weekend z działającym google markup, he.
Jak bateria? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ciemny
Bitgappsy są ok z tym romem, jak chcesz zapisane ustawienia na koncie google - np hasła WiFi to dodatkowo #!$%@? SetupWizard https://sourceforge.net/projects/nikgapps/files/Releases/Addons-Q/03-Dec-2019/
Kernel jest spoko, zużycie baterii bardzo dobre. Odradzam tweaki z Magiskiem odnośnie zużycia baterii, mi tylko pogorszyły sprawę. Brać taki jaki jest, na pewno będziesz zadowolony.
Ciemny motyw bez błędów, dodatkowo w opcjach programistycznych zaznacz wymuszanie trybu ciemnego - daje tryb ciemny apką
https://www.aliexpress.com/item/Touch-ID-Home-Button-Return-Keypad-For-Xiaomi-Redmi-NOTE4-Redmi-4X-Note3-NOTE4X-Fingerprint-Scanner/32952879786.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4d5QbgP4
nie działają google kamerki z hdr+( ͡° ʖ̯ ͡°)
przynajmniej te, co z nich korzystam
arnova i arthur chyba sprawdzałem i też nie kończył procesu hdr i telefon się restartował po jakimś czasie - chyba, że trzeba jakieś specjalne wersje instalować pod android 10?
A ROM póki co spoko. Wcześniej miałem przez dłuższy czas lineageOS i to wersję, której nie aktualizowałem, bo była spoko. Ale ostatnio bateria zaczęła zjeżdżać. Tu chyba jest lepiej