Wpis z mikrobloga

@syngaja: Co to ma niby do rzeczy? Wrzucasz jakieś gównomemy równające ludzi sprzeciwiających się fetyszyzowaniu środowiska z jakąś szurią po czym wyskakujesz mi tu z kapitanem oczywistym nt podatków
  • Odpowiedz
@syngaja: Tak, kapelusz z folii aluminiowej, na pewno, mogłeś był jeszcze brainleta wrzucić, +10 do słuszności. Przyznaj się po prostu że zrobiłeś głupotę i nie wiesz jak się teraz wycofać, dlatego rzucasz bezsensownym hasełkiem o kapeluszu, geniuszu
  • Odpowiedz
@HarvestRain: Wystarczy napisać #narodowydebilizm by jakiś malkontent co udaje obciągarkę sorosza zjawił się natychmiast. I tak wszyscy wiedzą że jesteś tym kim jesteś. I nawet za mały masz współczynnik iq nawet żeby załapać się do bandy soroszowców. Więc kupp sobie basen i się w nim utop. Czekam na twoją ciętą ripostę. Napomknę tylko że ripostuje już ponad 15 lat w internecie. Więc trochę wprawy w ripostach u mnie
  • Odpowiedz
@syngaja: I wszyscy wiedzą że kim niby jestem? Bo po tobie od razu widać, że jakiś zakompleksiony człowieczek spuszczający się nad tym ile to on nie ripostuje w internecie, o ile to w ogóle można ripostowaniem nazwać. Dobrze geniuszu, zanim podzielisz się ze wszystkimi sekretem mierzenia IQ na odległość i sposobami na utopienie się w basenie, powiedz mi w jaki magiczny sposób sprzeciw wobec równania osób przeciwnym ekologizmowi z ludźmi
  • Odpowiedz
@HarvestRain: Nie wiem o co tobie nawet przypiefdala? Lansujesz się? Dowartościowywujesz się akurat za wszelką cenę moi kosztem? Najprościej będzie jak sobie kupisz las i się w nim zgubisz. Bo twoje kompleksy i tak by nie znalazły dna w tym basenie.
  • Odpowiedz