Miraski. Jaką #dashcam kupić by w ciągu dnia dało się odczytać tablice rejestracyjne. Przerobiłem już kilka kamer. Miałem tanie gówienko z marketu, miałem G1W, mini0803, teraz mam #viofo A119s. I nadal jak przychodzi co do czego to tablice są nie do rozpoznania. Bardzo chętnie bym #!$%@?ł do odpowiednich służb kierowcę tego pierwszego bułko-wędlino-transa, ale niestety nie wpadłem na pomysł wypowiedzenia na głos jego numeru a potem już nie było okazji. Ani ciągnik ani naczepa nie są czytelne.
Przerobiłem już kilka kamer. Miałem tanie gówienko z marketu, miałem G1W, mini0803, teraz mam #viofo A119s.
I nadal jak przychodzi co do czego to tablice są nie do rozpoznania.
Bardzo chętnie bym #!$%@?ł do odpowiednich służb kierowcę tego pierwszego bułko-wędlino-transa, ale niestety nie wpadłem na pomysł wypowiedzenia na głos jego numeru a potem już nie było okazji. Ani ciągnik ani naczepa nie są czytelne.
#wideorejestrator
#kamerasamochodowa
#samochody
#transport
https://www.ufg.pl/infoportal/faces/pages_home-page/Page_4d98135c_14e2b8ace27__7ff1/Pagee0e22f3_14efe6adc05__7ff1/Page4d024e07_14f0a824115__7ff6?_afrLoop=61921192040247485&_afrWindowMode=0&_adf.ctrl-state=397ldejdc_4
PS. Jakosc na yt nigyd nie odpowiada oryginalowi
Wiec op ma juz naczepe i ciagnik zidentyfikowane
Bagieciarze tez bez problemu sobie potwierdza numery, bo po prostu widac nawet z yt
Zobaczymy co dalej.
Obym się nie musiał przez rok szlajać po sądach jak poprzednio z podobnym tematem.