Aktywne Wpisy
vfr__ +321
Mamy otwarta rekrutacje na Senior .NET Developera. CV przychodzi w ciul, ale zespol ds. rekrutacji sporo z nich odrzuca. Dyrektor IT poprosil mnie o review kilku odrzuconych CV.
Dostalem pare CV i pierwsze (xD) z nich to gosciu z 15 latami doswiadczenia i skonczona informatyka na Politechnice Wroclawskiej. Od 10 lat senior. W jednym projekcie 4 lata React, a w drugim 5 lat Angular. Dwa certyfikaty z Azure.
Powod odrzucenia? w sekcji
Dostalem pare CV i pierwsze (xD) z nich to gosciu z 15 latami doswiadczenia i skonczona informatyka na Politechnice Wroclawskiej. Od 10 lat senior. W jednym projekcie 4 lata React, a w drugim 5 lat Angular. Dwa certyfikaty z Azure.
Powod odrzucenia? w sekcji

trevoz +15
Siedzę w domu, bo chory jestem i naszło mnie, żeby ponownie wypróbować Lalique Encre Noire, bo kiedyś mireczki polecały na jesień i mam odlewkę.
Ja pierniczę jak to capi xD Pachnie starą babcią, nad którą już powoli wieko się zamyka.
Chyba trollujecie jeśli uważacie, że Encre Noire dobrze pachnie. W sumie ten sam case co z tym słynnym YSL Kourosem, który capi żulem.
#perfumy
Ja pierniczę jak to capi xD Pachnie starą babcią, nad którą już powoli wieko się zamyka.
Chyba trollujecie jeśli uważacie, że Encre Noire dobrze pachnie. W sumie ten sam case co z tym słynnym YSL Kourosem, który capi żulem.
#perfumy
źródło: o.1834
Pobierz

Komentarz usunięty przez moderatora
@KrwawyPacyfista: Nikt nie ma na czole napisane "głosowałem na Pis" Większość się nawet wstydzi przyznać.
@JudzinStouner: hm... ale jak by sie głebiej zastanowic to co sie wlasciwie stalo? Uswiadomili sobie ze malo zarabiaja? To dobrze. Beda statystycznie wywierac wieksza presje na wzrost swoich wynagrodzen.
Bo na czym polega jak to nazwales cierpienie? Ze komus wzroslo a on czuje sie lepszy (ciekawe zjawisko bo ktos zarabial troche powyzej minimalnej nie moze charakteryzowac sie jakimis unikalnymi
@LowcaG: Z------------e ceny to rzeczywiście żaden problem xD Wywierać to sobie mogą, jeżeli nie ma pieniędzy, to od presji się nie pojawią. Gospodarka działa najlepiej, jeżeli nikt się w nią nie w-------a.
Nic nie wymyśliłem. W małych miasteczkach, albo takich miasto-wsiach ludzie nie zarabiają wcale dużo. Brygadzista zarabia ze 3k, więc jasne jest, że się zaczynają w------ć jak
@JudzinStouner: dziala najefektywniej sumarycznie, jednak nie jednostkowo. Zapiedalajace ceny nie biora sie tylko z 500+ czy podwyzek minimalnej. Wystarczy porownac inflacje w naszym regionie.
Wywieranie presji zawsze dziala np. Poprzez zmiane pracy na