Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
#anonimowemirkowyznania
#zwiazki #smutnazaba #feels
Mirki, Mireczki i Mirabelki... wesprzyjcie koleżankę Mirabelkę ze złamanym serce. Z moim niebieskim nie układało się już od wakacji, próbowałam walczyć, starałam się o ten związek, o niebieskiego, robiłam wszystko by czuł się doceniany, kochany, najważniejszy dla mnie. Pojawiła się ONA, siostra jego bliskiego przyjaciela 6 lat młodsza od nas (my po 24 lata). Widziałam, że on jej się podoba, robiła wszystko, by jak najwięcej czasu spędzać czasu z nim we wakacje, gdy ja pracowałam (niebieski nie pracował we wakacje). Nie zwracał na nią uwagi dopóki mu nie powiedziałam, że on jej się podoba. Wyszli ze sobą dwa razy sami, zapytałam go co między nimi jest to stwierdził, że nic. Wcześniej nawet ze sobą nie pisali i nie rozmawiali tylko między sobą. Ją również zapytałam (miał wyłączony telefon przez całe spotkanie z nią, a nie robi tego nigdy, a gdy ja mu chociaż wyciszałam to się denerwował, dodatkowo pojechał po nią i odwiózł do domu). Ona również stwierdziła, że nic nie ma, gdy poprosiłam ją, żeby rozmowa została między nami to powiedziała, że to oczywiste, a jeszcze tego samego dnia powiedziała o wszystkim mojemu niebieskiemu. Wtedy się rozstaliśmy. Mieszkaliśmy jeszcze razem przez 2 tygodnie. W tym czasie oni pisali ze sobą codziennie do 2-3 w nocy. Niebieski pozwalał bym na to patrzyła i wciąż się zapierał, że nic nie ma. Gdy ja się wyprowadziłam tydzień przed świętami, on się z nią spotkał, spędzili ze sobą pół nocy. Kilka dni później powtórka. Teraz już są parą. Spędziliśmy ze sobą 6 lat... Wiązałam z nim przyszłość, myśleliśmy o większym mieszkaniu, mieliśmy wspólne plany. Kocham go do szaleństwa i poszłabym za nim w ogień. Nasz związek nie był idealny, były kłótnie i we wakacje spędzaliśmy bardzo mało czasu razem i mało rozmawialiśmy, a on ten czas spędzał z nią i jej bratem... Nie wiem co dalej robić.. Walczyć? Zapomnieć? Widzę, że jest szczęśliwy przy tej dziewczynie, bo oboje mają dużo wolnego czasu i mogą się spotkać o każdej porze dnia i nocy, mogą rozmawiać i pisać po nocach, bo nie pracują, a ona nadal się uczy. Kochane wykopki... Help :(

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: [Wyjazdy dla maturzystów](https://st.pl/$xvynkdla)
  • 4
via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
@AnonimoweMirkoWyznania: walczy? On Cię, że tak brzydko powiem robił w #!$%@? a Ty chcesz teraz o niego walczyć? Dziewczyno miej szacunek do siebie. Poleciał na nią bo jest młoda, ma pewnie fajne ciało. Znudzi mu się za jakiś czas i będzie chciał wrócić do Ciebie. Standardowy scenariusz. Powinnaś teraz całkowicie zerwać z nim kontakt, nie obserwować go nigdzie. Skupić się na sobie. Poznaj nowych ludzi, spotykaj się, wychodzi z domu.
Zachował