tylko ze ci normalni cywilizowani ludzie w usa na gieta zarobią w pół godziny jak nie mniej a polak zeby zarobic na gieta potrzebuje 2/3 godziny wiec waląc wiadra może oszczędzić trochę hajsu
@71jphwdp: p--o i wódke też zacznijcie wlewać sobie w odbyt żeby od razu w krew szło xD narkomani do wora
Po prostu jestem zdania, ze walenie wiadra po krzakach jest patologiczne. W dobie ogólnodostępnych bongosow, rożnej maści waporyzatorow czy bletek o smaku przewyższającym fasolki Bertiego Botta.
Jest pozbawione klimatu i magii, która powinna towarzyszyć sesjom - takie u------e się dla u------a, byle bardziej.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
@JaTuNowy: Może i masz racje. Widocznie za stary już jestem by jak gimbocpun targać butle do lasu.
@71jphwdp: p--o i wódke też zacznijcie wlewać sobie w odbyt żeby od razu w krew szło xD narkomani do wora
Po prostu jestem zdania, ze walenie wiadra po krzakach jest patologiczne. W dobie ogólnodostępnych bongosow, rożnej maści waporyzatorow czy bletek o smaku przewyższającym fasolki Bertiego Botta.
Jest pozbawione klimatu i magii, która powinna towarzyszyć sesjom - takie u------e się dla u------a, byle bardziej.
@egyptianJoe: a walenie wiadra w domu?
@egyptianJoe: 100 razy bardziej wole wiadro niz bongo
@egyptianJoe: wiadro to jest magia
Ale co kto lubi ...