Wpis z mikrobloga

@rzep: Ja mysle, ze to po prostu troll i przez to jest plusowane. Nie wierze, ze ktos moze miec tak nawalone w deklu zeby serio sadzic, ze wydanie 800zl na randce rowna sie obowiazkowe danie dupy.
  • Odpowiedz
@rzep: może ich stare dają na osiedlu dają dupy za wino i stąd myślą, że to jakaś godność, bo w patologii matkę zawsze szanuj, a jakoś to pogodzić trzeba
  • Odpowiedz
@rzep: ale wiesz, że nie trzeba się z tym zgadzać, żeby zaplusować? Mnie śmieszy wiele rzeczy tu na mirko i je plusuję. Może tego komentarza akurat nie zaplusowałem, ale dałem plusa podobnemu, z którym się nie zgadzam, ale wypuściłem szybciej powietrze nosem:

no ale w końcu poszła z nim do łóżka czy nie? Za 800 zł to powinna już pójść chyba?
  • Odpowiedz
@Nieprzyjazny_Ziemniak: Nie wiem o co chodzi z tym PUA więc daruj sobie takie marne prowokacje bo kompletnie mnie nie znasz a próbujesz na siłę coś komuś wmówić
@ZaplutyKarzelReakcji: Jakie są Twoim zdaniem dobre relację miedzy ludzkie? Starasz się robić wszystko ksiezniczce a jak ona Cię rzuca to jeszcze bierzesz winę na siebie?
@neib1: Chciałem Ci odpowiedzieć, ale po tym tekście o matkach w moich oczach jesteś zwykłym dnem
  • Odpowiedz
Godnością moim zdaniem jest dac coś od siebie biorąc też coś od kogoś.

@cukrowyburakatakuje: Ale rozumiesz, że to nie była transakcja kupna-sprzedaży, tylko zaproszenie?

Jak Cię kumpel poczęstuję dobrą whisky to znaczy, że godność wymaga byś mu obciągnął?
  • Odpowiedz
@rzep: No i tu wchodzimy w sedno tego tematu ja nie potrzebuję aby ktoś za mnie płacił i staram się do takich sytuacji nie doprowadzać. Tamta dziewczyna mogła rzucić nawet te 40zl, żeby choć trochę się zrewanżować, a ona wolała pośmiać się z frajera wraz z koleżanką
  • Odpowiedz