Aktywne Wpisy
rewizjonista +9
Jako że zdjęcie wrzucone w komentarzu wywołuje takie emocje chciałbym aby ukrofile wrzucili mnie od razu na czarną listę.
Transport czołgu na Ukrainę. Zdjęcie zrobione dziś w #chelm
Transport czołgu na Ukrainę. Zdjęcie zrobione dziś w #chelm
Nie-wazne1 +10
Powie mi ktos dlaczego w Krakowie w okolicach rynku slyszec w wiekszosci ukrainski jezyk zamiast Polskiego. Angielski to nie dziwne bo turysci. Skad ci ukraincy maja pieniadze na drogie ciuchy czy jedzenie w centrum? Poza tym oni tak glosno ******** ze musza wszyscy wokolo wiedziec ze pochodza z panstwa ktore ledwo co powstalo I juz chce wszystkimi rzadzic. Wy Polacy naprawde nie widzicie ze oni wam na glowe wychodza. Przyjezdzaja tutaj I
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
No chyba, że chcą dołożyć dodatkowe 3 lekcje religi i 2 plastyki i dlatego będzie trzeba iść do szkoły w sobotę. Wtedy się zgodzę. Ale jeśli godzin lekcyjnych ma byc tyle samo ale rozłożone na 6 dni a nie 5
Chyba nigdy z rodzicami nie jechałeś nigdzie "na weekend", choćby na działkę czy gdzieś do rodziny.
Super sprawa - dziecko kibluje od września do zimy i dalej od ferii do wakacji w domu, bo na jeden dzień żeby zaraz wracać, to się nie opłaca jechać.
No ale za to może powałęsać się po okolicy jak wyjdzie
http://miedzykulturowa.org.pl/czytelnia/artykuly/edukacja-w-japonii/
@WhiskeyIHaze: tak, serio. Odbieranie dwudniowego weekendu to czysta głupota.
@enron nawet jeśli dzięki temu uczniowie nie musieli by chodzić do szkoły w jakiś chorych godzinach typu 14-19? Bo takie godziny chyba
i chodziliby w godzinach 14-18, ew. 13-17. Aaależ dużo czasu, głowa mała nie wiadomo co z tym zrobić!
Ale skoro chcesz o tym poważnie dyskutować (bo ja tutaj tylko chciałem się trochę pośmiać z #!$%@? psychiki przez jeden dzień więcej w szkole i reakcji tego dziecka z obrazka) to trzeba by spojrzeć na projekt takiej ustawy. Ja o niej nie słyszałem i przypuszczam, że takiego nie ma.