Aktywne Wpisy
L3stko +10
Kojarzycie sprawę tweeta z groźbą ataku na Sejm? Nie mam zamiaru nikogo bronic bo sam również krytykowałem gościa, ale robi się ciekawie. Osoba o której była mowa w tamtym znalezisku zgłosiła na policji przejęcie swojego konta twitterowego. Jeśli faktycznie to nie on pisał, kolejny raz okaże się, że wykopki to wieśniaki z widłami i pochodniami.
Jak już wspomniałem, ja sam go krytykowałem ale jednocześnie zakopałem znalezisko, za co oczywiście byłem bluzgany. Głównym
Jak już wspomniałem, ja sam go krytykowałem ale jednocześnie zakopałem znalezisko, za co oczywiście byłem bluzgany. Głównym
Wanzey +419
Pan Żywiec Zdrój, człowiek który wymyślił wodę.
Szanujesz - plusujesz.
Szanujesz - plusujesz.
#bekazpisu #rzad #prawo #bezpieczenstwo
@r0k0: dowolna karta z Ukrainy z włączonym roamingiem zadziała. Tam karty kupujesz w kiosku.
@wigr: ustawa może i jest kretyńska ale nie tak bardzo jak twoja logika xD
Stawiam, że 90% z nich nie potrafi obsłużyć smartphone, a wy oczekujecie od nich jakiś sensowych ustaw dotyczących waszych danych przechowywanych gdzieś tam w jakimś internecie i chmurze xD Oni dalej pewnie myślą, że to na papierze wszystko jest pochowane w segregatorach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tak samo pesele są bodajże w KRS.
@Ramone dobra racja, nie potrzebuje papierów bo to w sumie tylko prepaid. Nadal jednak jest na to mniejsza szansa niż na śmierć z rąk hipopotama. Bo taki żul woli walić piwo pod sklepem w kolegami niż myśleć 'hmm a może sobie wyrobię duplikaty kart sim co sobie whiskeyihaze na mnie wyrobił. Każdy duplikat będzie mnie kosztował jakieś 2-3 piwa