Wpis z mikrobloga

Lubię czołgi. Staty mam średnie ale nie do końca o staty mi chodzi w tej grze. Wiem, że teksty "gram for fun" nie są mile widziane ale cóż... Ja tak własnie gram. A fun daje mi objeżdżanie kolejnych maszyn. Jak już garaż będzie pełny to zacznę wracać do pojazdów, którymi fajnie mi się grało podczas tego długiego maratonu i będę się zajmował takimi rzeczami jak marki na działach i inne odznaczenia. Może wtedy staty będą dla mnie ważniejsze. Póki co mam 42 X w garażu a w sumie ponad 160 czołgów. Wszystkie drzewka otwarte a najniższy obecnie tier niepremium to VIII. Objechanie 520 czołgów to jeszcze nie koniec. Dużo pomogły mi akcje z wypożyczaniem tanków. A Ty ile masz już na liczniku?
"Collect them all!"
#wot
Pobierz TwujKasztan - Lubię czołgi. Staty mam średnie ale nie do końca o staty mi chodzi w te...
źródło: comment_9bozlwqcPqX4Sz7yXEUl69belyojPCrx.jpg
  • 11
@szumek: No i o to chodzi. Jeden ma 50k bitew z tego 40k na T29 a drugi ma wszystkie dychy ale nie zrobił nimi nawet 100 bitew. Porównywanie statów dwóch takich kont nie ma sensu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@TwujKasztan: Kolekcjoner. Rozumiem i szanuję :D
Ja robić wszystkiego nie mam zamiaru, ale teraz kolekcjonuję najlepsze/ulubione czołgi tier 9, głównie medy, pakuję do nich swoje najlepsze załogi, bo na tier 9 jest najlepszy matchmaker.
Wczoraj Patton, wcześniej E-50, teraz grinduje kredyty na E-75, w garażu od dawna T-10. Jeszcze jakiegoś fajnego TD muszę sobie zrobić :)
Jak już garaż będzie pełny to zacznę wracać do pojazdów

@TwujKasztan: Powiem ci, że mam wszystkie pojazdy drzewkowe odkryte i nie chce mi się do niczego wracać, gram klanówki i #!$%@?ę premkami na randomach. xD