Aktywne Wpisy

Linnior88 +237
Uwaga typ wysyła śmierdziela i to nie mytego
źródło: IMG_20240929_120924
Pobierz
tabpaw +515
To piękne uczucie kiedy twój pracodawca w ogóle się nie spodziewa, ale będzie musiał wypłacić Ci zaległe nadgodziny z odseteczkami, bo zgromadziłeś przez ostatnie miesiące tyle dowodów, skrupulatnie opisanych, gotowych do wysłania do PIP, że tak naprawdę inspektor jedynie sfinalizuje przelew. ;)
#pracbaza
#pracbaza

![[WIDEO] Tesla doznaje samozapłonu w garażu](https://wykop.pl/cdn/c3397993/2bdc1dad198427df7b5c0317f90f819a43bb93d7f2d4f5053f1c19716cd8628d,q80.png)

Dziękuję Mireczku za masę słodyczy, które w większości przekażę całej rodzince, gdyż mocno wystawiają moją ketozę na próbę ( ͡° ͜ʖ ͡°) aczkolwiek kilka sztuk sobie zostawię na okresy słabszej silnej woli ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dzięki za książkę ze zwrotami z Twojego regionu Black Country i szklankę z motywem Picky Blinders (czy otwieracz do piwa też nawiązuje do tego serialu?) - nie oglądałem jeszcze, ale dziś wieczorem odpalam i zobaczymy, czy mi się spodoba ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Piękna kartka Mirku! Prawdopodobnie najpiękniejsza jaką dostałem kiedykolwiek - nie sądziłem, że w ogóle kartki świąteczne mogą być oryginalne - Twoja jest naprawdę 10/10!
No i Marmite - spróbowałem, bo słyszałem na jego temat dużo kontrowersji i chyba mi smakuje, nie jestem jeszcze pewny ( ͡° ͜ʖ ͡°) na pewno wrzucę do swoich przepisów i postaram się coś z niego zrobić ciekawego.
Także mocno Ci dziękuję Mireczku @adekad i życzę spokojnych, ciepłych i rodzinnych świąt, a także, żeby tę uszczelkę pod głowicą udało się naprawić ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_FdSy5t0BX93eDBicOrOOh6EnQBWfzb2N.jpg
PobierzWesołych świąt i sukcesów w diecie i na siłę! Otwieracz z flagą Black Country.