Wpis z mikrobloga

Jest i moja #wykopaka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dziękuję Mireczku za masę słodyczy, które w większości przekażę całej rodzince, gdyż mocno wystawiają moją ketozę na próbę ( ͡° ͜ʖ ͡°) aczkolwiek kilka sztuk sobie zostawię na okresy słabszej silnej woli ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dzięki za książkę ze zwrotami z Twojego regionu Black Country i szklankę z motywem Picky Blinders (czy otwieracz do piwa też nawiązuje do tego serialu?) - nie oglądałem jeszcze, ale dziś wieczorem odpalam i zobaczymy, czy mi się spodoba ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Piękna kartka Mirku! Prawdopodobnie najpiękniejsza jaką dostałem kiedykolwiek - nie sądziłem, że w ogóle kartki świąteczne mogą być oryginalne - Twoja jest naprawdę 10/10!
No i Marmite - spróbowałem, bo słyszałem na jego temat dużo kontrowersji i chyba mi smakuje, nie jestem jeszcze pewny ( ͡° ͜ʖ ͡°) na pewno wrzucę do swoich przepisów i postaram się coś z niego zrobić ciekawego.

Także mocno Ci dziękuję Mireczku @adekad i życzę spokojnych, ciepłych i rodzinnych świąt, a także, żeby tę uszczelkę pod głowicą udało się naprawić ( ͡° ͜ʖ ͡°)
adamdd - Jest i moja #wykopaka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dziękuję Mireczku za masę słodyczy, które...

źródło: comment_FdSy5t0BX93eDBicOrOOh6EnQBWfzb2N.jpg

Pobierz
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@adamdd: cieszę się, że się podoba. Auto wymieniłem na nowszy model ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wesołych świąt i sukcesów w diecie i na siłę! Otwieracz z flagą Black Country.
  • Odpowiedz