Chciałbym tutaj z całego serca pozdrowić swojego Mikołaja @krajzega. Czegoś takiego się nie spodziewałem, paczka trafiona w 110%. Już byłem mega zadowolony jak wyciągałem grę z Sherlockiem Holmesem, a po znalezieniu schowanego pod słodyczami Mi Banda całkowity szok tym bardziej że dwa dni temu oglądałem go w Media Markcie i zastanawiałem się nad zakupem. List napisany po Ukraińsku prosto ze słonecznego Wrocławia bardzo poprawił mi humor chociaż trochę się natrudziłem z rozszyfrowaniem (rozpoznawanie tekstu ze zdjęć google jest na bardzo dobrym poziomie ( ͡°͜ʖ͡°)). Słodycze też super, szczególnie czekoladowa pocztówka <3, a przez X-Bolta strach do akademika wrócić. Będę się musiał odpędzać od studentek ( ͡°͜ʖ͡°) Oby każdy trafił na takiego Mikołaja / Gwiazdora / Dziadka Mroza jak ja ( ͡°( ͡°͜ʖ( ͡°͜ʖ͡°)ʖ͡°) ͡°)
Wesołych świąt wszystkim, a szczególnie @krajzega i szczęśliwego nowego roku bo to w sumie już niedługo ;p
Wesołych świąt wszystkim, a szczególnie @krajzega i szczęśliwego nowego roku bo to w sumie już niedługo ;p
#wykopaka #dobryziomekmikolaj #swieta
źródło: comment_do2gEbFy11QpXAHoMOPE5FNN7JIPbDX8.jpg
Pobierz*ukraińsku (-‸ლ)
Komentarz usunięty przez autora