Aktywne Wpisy
McBreed +297
poszedłem na grzyby a tam takie coś, jakiś nowy gatunek???
Za granicą
Ponad 6 lat doświadczenia w zawodzie w kraju anglojęzycznym, certyfikaty zawodowe, angielski płynny jak miód, zarobki powyżej medialnej krajowej które sami oferowali i nawet się nie pytali ile bym chciał, przy zmianie firmy od razu na rekrutacji informują że top 1 kandydat ze względu na w/w fakty, a doświadczenie w największych firmach branżowych w UK.
Meanwhile in Polska
Firma odrzuciła aplikację bo 5k brutto to za dużo dla nich, mają studentkę która będą uczyć za minimalną na umowie na zlecenie i będzie za tą stawkę robić na 3 zmiany.
Przecież
Ponad 6 lat doświadczenia w zawodzie w kraju anglojęzycznym, certyfikaty zawodowe, angielski płynny jak miód, zarobki powyżej medialnej krajowej które sami oferowali i nawet się nie pytali ile bym chciał, przy zmianie firmy od razu na rekrutacji informują że top 1 kandydat ze względu na w/w fakty, a doświadczenie w największych firmach branżowych w UK.
Meanwhile in Polska
Firma odrzuciła aplikację bo 5k brutto to za dużo dla nich, mają studentkę która będą uczyć za minimalną na umowie na zlecenie i będzie za tą stawkę robić na 3 zmiany.
Przecież
- bramę zamyka pilotem - ciekawostka, nie ma połączenia z hołm kitem?
- karmisz psa resztkami g---o jedzenia i się dziwisz, że mu śmierdzi z pyska
- o proszę jak wysępił prezent od WAGO
- od kiedy OPPO jest w Polsce? nie mieć rozpoznania na rynku przez marketingowców i mu wysłać prezenty - chyba ich p------o
- myślałem, że kupił tylko jedną parę nowych oksów ale dziś się okazało, że kupił dwie pary, tesli nie będzie to frajerzy dali na okulary - jaki to typ rozrzuty to nie mam pytań
- po co Ci dostawy z maka do chaty skoro Ty codziennie obok maka przechodzić?
- ciekawe co weterynarz powiedział na sromotnie dużą wagę u psa
#mocnyvlog
Było tłumaczone jakiś czas temu w