Wpis z mikrobloga

Monisi jedno trzeba przyznać, jest inteligentna, bo 90% widzów zrobiła w uuja ostatnim nagraniem. Są wyświetlenia, wszyscy się jarają, że J00r się z nią pokłócił... Tylko ciekaw jestem Pani Moniko jak długo będzie to działało, bo wątpię by gawiedź dawała robić się w konia wiecznie. Dziś się udało - gratuluję #kononowicz
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@SedziaBarszcz: po kryminaliście narkotykarzu widać kiedy gra. Robi to tak nieudolnie, żę nie da się tego nie zauważyć. Jestem przekonany, że te wydarzenia serio miały miejsce i j----y narkotykarz powoli przestaje się ograniczać bo mu lafirydna spowszedniała. Kwestia czasu kiedy zacznie ją wyzywać od komunistycznych k--w.
  • Odpowiedz
@KONONOWlCZ: Major nie gra, jest autentyczny - pełna zgoda. To ona gra Majorem i widzami. Intencjonalnie pozowliła by ten film został upubliczniony, okuratnie podpisany,by była z tego kasa. Komenty są moderowane przez nią lub Sławka. Jestem przekonany, że teraz z Majorkiem psznie tuszy i jest już zgoda, bo Majorem nawet 10 latek intelektualnie zawładnie.
  • Odpowiedz
@SedziaBarszcz: kasa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeżeli myślicie że jeden filmik robi kasę z yt to śmieszne. Cały wywód o dupe. Ten film 30 50 złoty zarobi i to wszystko. To się kumuluje wieloma filmami. Moniczka się bawi majorkiem bo jest debilem oraz bawi się widzami bo staroszkolna prawda mówi : widzowie jeszcze głupsi od majora.
Te wasze teorie że go wzięła by zarabiać z youtuba
  • Odpowiedz
@alfons-metody: Nie chodzi o jeden filmik, tylko o utrzymanie widowni. Ona doskonale umie w jutuba. Będą takie aferki, raz na jakiś czas, by widzowie się utrzymywali na kanale, by było się czym jarać. Co do przychodów z YT to Major między 2 a 4 tysiące ma do łapy na m-c i nie, nie wziąłem sobie tych liczb z d--y. :)
  • Odpowiedz
@alfons-metody: a i jeszcze jedno biedaku. Te 40 tysięcy majora to jest zrobione przez 4 lata k---a. Taka kasę to zarabia pani na kasie w biedrze w rok i jest to łatwiejsza praca niż internety i bycie debilem internetowym. Nikt nie wziął majora by na nim zarabiać co najwyżej by mu zabrać to co już zarobił. I bardzo k---a dobrze.
  • Odpowiedz