Aktywne Wpisy
Wychwalany +39
Pytanie do osób urodzonych we #wroclaw lub ogólnie #dolnyslask
Czy zaznaczony obszar jest dla Was czarną dziurą?
Nigdy tam nie byłem, nie wiem co tam jest i po co miałbym tam jechać.
#turystyka
Czy zaznaczony obszar jest dla Was czarną dziurą?
Nigdy tam nie byłem, nie wiem co tam jest i po co miałbym tam jechać.
#turystyka
Czy dla Wrocławian zaznaczony obszar to czarna dziura?
- Tak 61.0% (983)
- Nie 25.2% (406)
- Częściowo 13.8% (222)
zwykly_szarak +1156
Izera xDDD
wydano prawie 300 milionów złotych
300 baniek za kur%a wycięcie hektara lasu, sprzedaż drewna hurtem do Chin i postawienie budy dla ciecia xDD
KOALICJA 15 PAZDZIERNIKA WSTRZYMUJE KLUCZOWE DLA POLSKI INWESTYCJE AAAAEEEAAEEE!!!!
#bekazpisu ##!$%@?
wydano prawie 300 milionów złotych
300 baniek za kur%a wycięcie hektara lasu, sprzedaż drewna hurtem do Chin i postawienie budy dla ciecia xDD
KOALICJA 15 PAZDZIERNIKA WSTRZYMUJE KLUCZOWE DLA POLSKI INWESTYCJE AAAAEEEAAEEE!!!!
#bekazpisu ##!$%@?
Dlaczego pytam? Jak zobaczyłem instrukcję "disassembly" tego modelu to złapałem się za głowę. Trzeba totalnie zdemontować wszystko by dostać się do baterii na MOBO :/
#laptopy #komputery #serwispc
Z moich doświadczeń bateria laptopa nie ma żadnego zastosowania do podtrzymania czasu. Ale poczekaj na opinie innych. Jeżeli to miałoby działać to laptop z kompletnie wydrenowaną baterią podłączony do AC trzymałby datę pomimo wyłączenia.
@Intelektualista: Tak właśnie sądziłem i sprawdzę dla pewności.
HP 550, stary dziadek. Starsza osoba ogląda sobie zdjęcia, zaloguje się na fejsa lub uruchomi sobie muzykę z dysku.
@Intelektualista
Bateria laptopa jeśli bateria CMOS jest padnięta podtrzymuje datę i godzinę i resztę ustawień BIOS'u, działa to tak jak w stacjonarnym komputerze, dopóki nie odepniesz zasilania to trzyma ustawienia - a tutaj bateria laptopa padnięta więc po odłączeniu zasilacza całość się resetuje do ustawień fabrycznych. Wymień tę baterię, stary sprzęt więc na płycie jest zwykłe gniazdo na baterię CR2032
https://youtu.be/7nSAd6VTGIs
@Sztandarsky: @Intelektualista: Właśnie odpaliłem go po tym jak był odpięty od ładowarki przez ok. 13h i utrzymał datę, ale godzinę zgubił (nie zresetował jednak daty
http://www.timesynctool.com/