Aktywne Wpisy
pokyw12 +80
mirko_anonim +3
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jaki pasywny dochód by Was zadowolił w wieku 35 lat? Ja mam 5200zł na czysto po kredytach z dwóch mieszkań, plus 1500zł z konta oszczędnościowego miesięcznie. Razem 6700zł. Niby dużo, ale z drugiej strony zarabiam 25k na rękę w #it i to 6700zł ginie. A jak to jest u Was? Sam się dorabiałem jak coś, wziąłem dwa kredyty 10 lat temu i są już spłacone.
#nieruchomosci #gielda #dywidenda #
Jaki pasywny dochód by Was zadowolił w wieku 35 lat? Ja mam 5200zł na czysto po kredytach z dwóch mieszkań, plus 1500zł z konta oszczędnościowego miesięcznie. Razem 6700zł. Niby dużo, ale z drugiej strony zarabiam 25k na rękę w #it i to 6700zł ginie. A jak to jest u Was? Sam się dorabiałem jak coś, wziąłem dwa kredyty 10 lat temu i są już spłacone.
#nieruchomosci #gielda #dywidenda #
1/8 finału, pojedynek 1
Jeśli chcesz być wołany możesz się wpisać na mirkolistę
#muzyka #swieta
Zagłosuj na lepszą piosenkę:
Możesz zapisać/wypisać się klikając na nazwę listy.
! @yourgrandma @Assire @lezkaniebieska @Samowski @Alezja @VonHautkopf @Helsantonio_Montes @bartton @KKK1987 @Ama-gi @Lucy01 @agafiia @Kalafijor @Spiszka @Vinet @RobertSiekiera @jebola @Bluesocks @Bokusz @szymon362 @Dellarie @slasheer21 @Maestro_PM @pawel2498 @kopytko1234 @bolo79 @Ultimator @QwasiQwasimodo @wypalony @Niedopytalska @AnalitycznaOna @trothopefr @medoh @Kebabee @Kacpa100 @wielkilen @SpalonyHeretyk @Mleko @MrDeadhead @Piekny_Maryjan @hpiotrekh @Don_Simon @Kiszone_ogorki @pepkodziobak @ProAero @Mr_Beniz @TankDriver @dekonfitura @Lupus28 @magistralke