Wpis z mikrobloga

To jeszcze ja się dopiszę do tych podziękowań ;)
Jakby ktoś jeszcze pół roku temu powiedział mi, że ja (stara d--a) będzie tak zaangażowana w oglądanie BB to bym tego kogoś zabiła śmiechem. Wiosennej edycji nie oglądałam wcale (w trakcie jej trwania - nadrobiłam dopiero w trakcie obecnej by mieć porównanie) a ta mnie pochłonęła całkowicie, choć początkowo oglądałam tylko odcinki w TV i nie ukrywam, że miałam mieszane uczucia co do Kamila to ten gość ma coś takiego w sobie, że nie mogłam przejść obojętnie obok tego co się wokół niego działo. Na szczęście jestem na tyle dociekliwa, że olałam madki które w internetach wypisywały jaki to Kamil jest beee i przypomniałam sobie o istnieniu wykopu! To był strzał w 10! Wówczas poznałam urok oglądania streemu i z pewnością na sucho (bez Was) nie byłoby to aż tak emocjonujące. Dziękuje Wam za fajną zabawę i już wiem, że kolejną edycję rozpocznę z Wami!
Kamilowi dziękuje za super emocje! W pracy naprostowałam kilka osób, które oglądały tylko odcinki więc wiecie jakie miały poglądy… a dziki moim wywodom dziś widziałam na ich twarzach radość to wygrał właśnie Kamil! Cieszę się, że dołożyłam też swoją małą cegiełkę bo ostatni raz sms-a premium (poza WOŚP) wysłałam na Manuelę w pierwszej edycji BB – wczoraj to się zmieniło ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)

#bigbrother
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@AgaaM: Tak na przyszłość jeśli chcesz wesprzeć jakąś akcję charytatywną to SMSy premium to najgorsza opcja. Operatorzy numerów premium zabierają większą część z wydanych przez Ciebie pieniędzy :(
  • Odpowiedz