Wpis z mikrobloga

Szczerze ? Wcale mu się nie dziwię , że Kamil wołał świętować zwycięstwo z byłą ekipą ... Tymczasem jego wspolmieszkancy nie raz mu udowodnili, że mają go za g---o tez bym takich ludzi nie chciała w swoim życiu .
#bigbrother
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@j_szm: to widziałam tylko się zastanawiam o co jej chodzi bo internauci sprawdzili profil kuzynki i faktycznie jest jego kuzynka bo nawet ma na fejsie napisane panieńskie nazwisko lemieszewska. A z tym kumplem wlochem ma już stare zdjęcia i zna go długo co widać po wspólnych fotkach na insta wiec ja kompletnie nie rozumiem co ta Gośka ma na myśli
  • Odpowiedz
@deyna123: Gośce żal dupe ścisł odkąd odpadła. Charakter Kamila jej nie pasował, to charakter kuzynki o przyjaciela tez nie będzie. podejrzewam, że Gośka czuje sie gorsza i tyle.
  • Odpowiedz
@j_szm: tez pamietam tę wypowiedz i tez nie rozumialam o co jej chodzi i chyba o innego przyjaciela jej chodzilo... bo leonardo to chyba Krajewski aktor nie? to oni sie znaja od dawna... A czemu kamil nei bawil sie ze swoja ekipą znajomych to juz nie wiem... moze byl zmeczony po prostu i chcial posiedziec przy piwku...
  • Odpowiedz
@agatabonter: na pewno o leonardo bo to bylo jakos po bb noca jak on był... podejrzewam, ze to ma taki sam sens jak wypowiedź natana, ze na finale wszystkiego sie niby dowiemy (czyli żaden)
  • Odpowiedz