Aktywne Wpisy
Mamut_z_wiertlem +22
Witajcie, jestem wysoko wrażliwa osobą, mam 17 lat a 18 będę miał w marcu dokładnie 3 marca. Cierpię jak zbity pies, nie wiem co ze sobą zrobić mam depresję i jestem zbyt wrazliwy, nigdy się w życiu nie cieszyłem wszyscy mnie meczeli nawet w szkole, ale żebym to wszystko napisał linijek by tu brakło, byłem u psycholożki która kazała mi wchodzić na tiktoka i się cieszyć z małych rzeczy, olałem kompletnie tą
vofeen +5
Od ponad 3 lat robie nocki w cukierni u prywaciarza. 6 dni. Nie mam nawet 4k na rękę.
Wczoraj trafiła mi się oferta pracy, którą chciałem wykonywać już dawno.
Niedawno zwolnił się u nas dobry pracownik, który wszystko potrafił zrobić, był wszechstronny. Teraz zostało nas dwóch i wiem, że jeśli ktoś z nas się zwolni, to szef będzie miał mokro. Zresztą jestem aż nadto empatyczny, bo nie chce zostawiać kumpla z jakimś
Wczoraj trafiła mi się oferta pracy, którą chciałem wykonywać już dawno.
Niedawno zwolnił się u nas dobry pracownik, który wszystko potrafił zrobić, był wszechstronny. Teraz zostało nas dwóch i wiem, że jeśli ktoś z nas się zwolni, to szef będzie miał mokro. Zresztą jestem aż nadto empatyczny, bo nie chce zostawiać kumpla z jakimś
Z tego miejsca chcemy serdecznie podziękować wszystkim naszym Klientom, a w szczególności tym, którzy byli z nami od lat. To dzięki Wam i dla Was działaliśmy z pasją i przyjemnością. Dla nas to była niesamowita przygoda. Kilka pokoleń Wrocławian „wychowało się” się na naszych rybach. Będzie nam Was brakowało. Raz jeszcze DZIĘKUJEMY.
szkoda
#wroclaw #jedzenie71
No ale może mieli słabszy dzień.
@takietomile: @roball: no ale macie jeszcze tydzień czasu! ja postaram się tam też podjechać ostatni raz.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@Drezv: proszę bardzo
@Zajf: podejrzewam że to trochę może potrwać tam jeszcze jest w ciul firm i usług nie mniej jednak strasznie marnotrawienie przestrzeni. Ciekawy jestem kiedy w końcu coś na miejscu Cuprum postawią, tyle lat a nie mogę do tej dziury przywyknąć
@secret_passenger: pewnie pan przechodzi na emeryturkę i nie ma komu prowadzić lub tak jak wyżej ktoś kombinuje z terenem
@secret_passenger: Ostatnie lata to wysyp nowych punktów gastro często z foodtruckowym / lokalnym backgroundem. Coś się rodzi, coś umiera.
Ryby raczej nie zabraknie. Rzut beretem od JP2 się „Wyłowione” otworzyło.
do foodtrucków to akurat nie pałam jakąś wielką miłością - preferuję lokal jednak (szczególnie w takich warunkach jak teraz).