Aktywne Wpisy
lukija +17
robię mielone
Mirki... potrzebuje wsparcia.
Ale od początku:
Akt I
Wziąłem ślub z kobietą, którą kochałem. Dwa włoskie charaktery, częste kłótnie ale jakoś zawsze to było. Zawsze się pogodziliśmy, chociaż ona lubiła rozdrapywać rany i wyciągać brudy sprzed lat.
Dzień po WSPANIAŁYM weselu mieliśmy w domku wynajętym takie przyjęcie dla najbliższej rodziny. No i tam... w sumie siedziałem z rodziną, piłem piwo, było bardzo miło. Niestety, żonie coś nie pasowało i była taka do mnie trochę oschła, ale olałem bo zawsze o coś chodzi jej (w sensie o pierdołę).
Ale od początku:
Akt I
Wziąłem ślub z kobietą, którą kochałem. Dwa włoskie charaktery, częste kłótnie ale jakoś zawsze to było. Zawsze się pogodziliśmy, chociaż ona lubiła rozdrapywać rany i wyciągać brudy sprzed lat.
Dzień po WSPANIAŁYM weselu mieliśmy w domku wynajętym takie przyjęcie dla najbliższej rodziny. No i tam... w sumie siedziałem z rodziną, piłem piwo, było bardzo miło. Niestety, żonie coś nie pasowało i była taka do mnie trochę oschła, ale olałem bo zawsze o coś chodzi jej (w sensie o pierdołę).
2019, a w Polsce nadal nie ma rasizmu.
#neuropa #4konserwy #bekazprawakow #niemamsilna4konserwy
Więcej, uważam, że to najlepsiejsza rasa w całym uniwersum Marvela!
Komentarz usunięty przez moderatora
@HarvestinSeason: Ponieważ rasa istnieje jako arbitralne pojęcie społeczne i niektóre spierdoksy identyfikujące się z np. białą rasą, twierdzą, że z jakiejś dupy są wyższą "rasą" niż sąsiedzi o ciemniejszej karnacji. Wprowadzają wtedy państwowy terror, inne "rasy" traktują jak zwierzęta i albo zaganiają ich do obozów (wersja hard, Niemcy lub kolonialna Europa) lub wprowadzają segregację rasową, gdzie człowiek o ciemnej skórze musi ustąpić miejsca w autobusie temu o białej skórze (wersja medium, USA).
A ile wynalazków opatentowali czarni? Ile dostali nobli za wkład do nauki? Co wynalezli?
Gdzie sama nagroda bazuje na opinii. Co
*Europejek
jako mieszkanek tej części świata.
W takim razie już ile wynalazków opatentowali od pełnej emancypacji czarnych w USA?
Wyjedź, pozwiedzaj Afrykę, zobaczysz czarnych w naturalnym środowisku. Tam gdzie nie było białych zdarzają się miejsca gdzie domy robią z gowien krowich. Taka technologia xD Ja do czarnych nic nie mam, nawet znajomego mam w pracy, ale prawda jest taka że tylko biała cywilizacja najwięcej wniosła do wspolczesne świata. Zobacz
Jak liczymy nagrody nobla z ekonomii (i wyłączamy literaturę i pokojowe nagrody nobla), to czarni mają tyle
W #!$%@? maja wynalazków. Jak są rozwinięci to widać na przykładzie Afryki. Smród, bieda i ubustwo.
https://youtu.be/_tEiguYmgxA PS a Ty juz dzisiaj przepraszales??? XD