@radoslawx: @borruta: @unstyle: bez przepisu. Obejrzałem dwa filmiki na yt i zrobiłem na pałę. Taki styl gotowania :) Ligawa w cienkie paski tak do 4mm w poprzek włókien (lekko ją wcześniej przemrozilem). Do michy wlałem trochę jasnego i ciemnego sosu sojowego, łyżka miodu, trochę kremu z octem balsamicznym, sos Smoked Peper BBQ, pieprz , chili, papryka i suszone pomidory kamisa. Marynowalo się 7h (nie chciało mi
@Januszzlasu: papierowa torebka, luźno. Albo w jakimś pudełeczku, koszyczku. Nie zamknięte bo zatechnie i nie w lodówce bo splesnieje. To było suszone na powale i ma być na powietrzu. No i nie w kuchni/ łazience gdzie jest dużo wilgotniej.
@gdziemojimbuspiatka Nie zatęchnie. Wiadomo jak jest z jedzieniem w plecaku ( ͡º͜ʖ͡º). Znalazłem taką paczuszke z nr partii 02.2017 i była całkiem normalna
Wrzuciłem do pralki i suszarki zupełnie nowy sweter Ralph Lauren (90% wełna, 10% kaszmir) za 900zł. Po jego wyciągnięciu jest o 2 rozmiary mniejszy. Co robić, bo głupio mi stracić 900zł na sweter założony 1 raz?
Komentarz usunięty przez moderatora
Popieram powyższego Mirka. Człowieku dej przepis
Komentarz usunięty przez autora