Wpis z mikrobloga

@Djuk94: Niby tak, ale jezeli w wieku 19 lat masz kompleksy to nie wrozy to dobrze bo w Twoim wieku, ruchaja, cpaja i sie bawia.. wiec pora to zmienic i nie patrza na to czy maja zakola czy nie, to rzecz nieistotna, problem lezy gdzie indziej.
  • Odpowiedz
@Chad__Thundercock: Nawet te skutki uboczne mi nie szkodzą, bo depresji nigdy nie miałem i wątpie, żebym ją dostał, a libido mam za wysokie, więc może nawet pomoże bo ciężko mi wstawać nawet w szkole z krzesła na przerwę, jeśli wiesz co mam na myśli ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Djuk94: widze ze nawet na wykopie ludzie zaczynaja kumac baze i zrozumieli ,ze lysienie mozna zatrzymac nawet na nastepne 20 lat . Jak nie bedziesz mial ubokow to wlosy mozesz zatrzymac do 40 roku zycia na finie , potem juz ludzi tak lysina nie boli.
  • Odpowiedz
@Djuk94: zobacz jak bedzie u ciebie i jak cos to na noc.
Potrzebny ci jest minox ? masz az tak zly stan ? jezeli masz dobry stan to sam fin da rade robic robote. Minox to same problemy wg mnie , wysusza skore , skleja wlosy i jest upierdliwe nakladnanie go codzienie a jak masz dobry stan to roznicy duzej nie bedzie a tylko uzaleznisz swoje wlosy od minoxa.
  • Odpowiedz
@Djuk94: rozumiem , ja bym tak wolal poczekac na finie kilka miesiecy i zobaczyc jak bedzie i ewentualnie wprowadzic minoxa do kuracji jakby byla taka potrzeba ale twoj wybor. Ja minoxa tylko na brode uzywam i to po jednym psikneicu na kazdy policzek. ;)
  • Odpowiedz