Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
mirko_anonim +19
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
historia z #pracbaza - pewna panna zaczela do mnie dość mocno podbijać w robocie, ale to już szło na grubo - zaczęła niewinnie ale wyszło co i jak i mimo iż z pozoru to szaramyszka (ładna, szczupła 30) to pokazała różki:) wszystko byłoby spoko (ja singiel) gdyby nie drobny detal w postaci posiadania przez nią męża i dzieci. jak tylko zorientowałem się w jakim kierunku to zmierza to wylałem
historia z #pracbaza - pewna panna zaczela do mnie dość mocno podbijać w robocie, ale to już szło na grubo - zaczęła niewinnie ale wyszło co i jak i mimo iż z pozoru to szaramyszka (ładna, szczupła 30) to pokazała różki:) wszystko byłoby spoko (ja singiel) gdyby nie drobny detal w postaci posiadania przez nią męża i dzieci. jak tylko zorientowałem się w jakim kierunku to zmierza to wylałem
Komentarz usunięty przez moderatora
@NiemieckiArbiter: "kara smierci to morderstwo, ale tylko w granicach RP"? (w 99% przypadkow zwolennicy aborcji sa jednoczesnie przeciwnikami kary smierci dla mordercow xD, gdybys nie zrozumial o co chodzi)
@Mesiya391: To nie ma znaczenia co o tym mysle i dlaczego bo i tak tutaj nikogo nie przekonam, napisalem tylko co bym zrobil na miejscu takich osob. Po prostu nie dziwi mnie to,
@DorianJS: no właśnie nie rozumiem xD Przejdźmy do sedna - na jakiej podstawie chcesz zakazu aborcji w Polsce?
Komentarz usunięty przez autora
Polecam ten styl życia.
@DorianJS: tak twierdzi Instytut Danych Statystycznych z Dupy?
Jeżeli myślicie, że odkładacie na własną emeryturę to niestety muszę was zmartwić. Ta kasa idzie na obecnych emerytów, a na was będą robić przyszłe pokolenia.
Dlatego w pewnym stopniu zakaz aborcji jest nam wszystkim na rękę. Oczywiście tutaj są też wyjątki od reguły, ale
@BoKoR: To dlatego kraje w których aborcja jest legalna mają wyższy przyrost naturalny niż Polska? Ty myślisz że zakaz aborcji jakoś magicznie sprawia że potencjalne dzieci, których rodzice nie chcą, nagle się rodzą w normalnych rodzinach i są wychowywane jak każdy inny człowiek? Czy raczej kończą w rozbitych rodzinach, oknach życia, albo są niepełnosprawne?
Przypomnę także że ramię w ramię
No ale na przyrost naturalny składa się też emigracja i imigracja, a nie tylko narodziny i zgony.
Znalazłem na wiki tabelę z info o przyroście i zarówno Czechy jak i Słowacja mają dodatnią (dane z 2014r, szkoda że nie ma nowszych), więc w sumie ciekawe ile z tego to urodzenia a ile imigracja.
Bardziej sprawi,